|

Beşiktaş Adanaspor maçı ne zaman saat kaçta oynanacak?

Süper Lig'de 11. haftada Beşiktaş ile Adanaspor karşı karşıya gelecek. Beşiktaş deplasmanda oynayacağı maçta galibiyet alarak şampiyonluk yarışında emin adımlarla yürümeye devam etmek istiyor. Peki Beşiktaş Adanaspor maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? İşte maç saati ve eksikler...

Yeni Şafak
15:40 - 10/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:47 - 10/11/2016 Perşembe
AA

Beşiktaş Adanaspor maçı ne zaman saat kaçta oynanacak ve hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Adanaspor'la deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen idmanın ısınma hareketleriyle başladığı belirtildi. Siyah-beyazlıların, kontrollü pas, minik kale maç ve yarım sahada çabukluk oyununun yer aldığı taktik çalışması yaptığı bildirildi. Kulübün internet sitesinden verilen bilgide Beşiktaşlı futbolcuların şut çalışmasıyla idmanı sonlandırdığı ifade edildi.



Siyah-beyazlıların sabah antrenmanına sakatlıkları bulunan Aras Özbiliz, Anderson Talisca, Caner Erkin ve milli takımlarda bulunan Dusko Tosic, Ricardo Quaresma, Vincent Aboubakar, Cenk Tosun, Gökhan Gönül ve Oğuzhan Özyakup katılmadı.



Teknik direktör Şenol Güneş, 21 yaş altı takımında forma giyen Eslem Öztürk, Fatih Aksoy, Hamza Küçükköylü, Muhammed Enes Durmuş, Sedat Şahintürk, Sezer Yıldırım ve Oğuzhan Aydoğan'ı A takımın antrenmanına dahil etti. Beşiktaş, bu akşam yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.



Beşiktaş Adanaspor maçı ne zaman?


Adanaspor Beşiktaş maçı 19 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 19:00'da LİG TV'den canlı olarak yayınlanacak.


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Adanaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan idman 1.5 saate yakın sürdü. Sakat ve Milli takımlarda olan oyuncuların fazlalığı sebebi ile U-21 takımı oyuncularından Eslem Öztürk, Fatih Aksoy, Hamza Küçükköylü, Muhammed Enes Durmuş, Sedat Şahintürk, Sezer Yıldırım ve Oğuzhan Aydoğan takımla birlikte antrenmanda yer aldılar.



Serbest yapılan ısınma koşuları ve streching çalışması ile başlayan idman, pas çalışması ve 5'e 2 ile devam etti.Antrenman,dar alanda kontrollü pas, minik kale maç ve yarım sahada çabuk oyunun yer aldığı taktik çalışmalar sonrası, şut çalışması ile sona erdi. Tedavilerine devam edilen Aras Özbiliz, Anderson Talisca, Caner Erkin ile milli takımlarda olan Dusko Tosic, Ricardo Quaresma, Vincent Aboubakar, Cenk Tosun, Gökhan Gönül ve Oğuzhan Özyakup antrenmana katılmadı.


Beşiktaş, hazırlıklarına akşam saat 17.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek



#Adanaspor
#Beşiktaş
#Spor Toto Süper Lig
#Süper Lig
#Beşiktaş Adanaspor maçı
7 yıl önce