|

Beşiktaş Akhisarspor CANLI izle! BJK Akhisar CANLI skor

Beşiktaş Akhisarspor maçı izlemek ve canlı skor takibini haberimizde. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş, Manisa ekibi Teleset Mobilya Akhisarspor'a konuk olacak. Beşiktaş Akhisarpor (BJK Akhisar) maçı kaç kaç olduğunu haberimizde simülasyon uygulamasıyla canlı skor ve pozisyon takibi yapabilirsiniz. İşte Beşiktaş Akhisar canlı...

Yeni Şafak
17:25 - 13/04/2018 Cuma
Güncelleme: 17:43 - 13/04/2018 Cuma
AA
Beşiktaş Akhisarspor maçı izlemek ve canlı skor takibini haberimizde.
Beşiktaş Akhisarspor maçı izlemek ve canlı skor takibini haberimizde.

Beşiktaş Akhisarpor (BJK Akhisar) maçı kaç kaç olduğunu haberimizde simülasyon uygulamasıyla canlı skor ve pozisyon takibi yapabilirsiniz. Süper Lig'de son haftalara girilirken heyecanda giderek artıyor. Şampiyonluk yarışı iyice kızıştı. Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın puan kaybetmesi şampiyonluk yarışına ayrı bir heyecan getirdi. Bu hafta oynanacak Başakşehir Galatasaray maçı iki takım için de kritik önem taşıyor. Beşiktaş Akhisarspor maçı bein Sports üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Kritik maç saat 20.00'de başlayacak. İşte Beşiktaş Akhisar maçı canlı skor...

BEŞİKTAŞ AKHİSARSPOR MAÇI

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında bu akşam deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak Beşiktaş, İzmir'e gitti. Adnan Menderes Havalimanı'na gelen siyah-beyazlı kafileyi, çok sayıda Beşiktaşlı taraftar coşkulu bir şekilde karşıladı. Teknik direktör Şenol Güneş'e sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, tecrübeli teknik adama çiçek verdi. Taraftarlar, takım otobüsüne giden Beşiktaşlı futbolculardan imza alıp, fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı. Kafilede yer alan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kendisi için tezahüratta bulunan taraftarlara el salladı. Beşiktaş'ta cezaları biten Ricardo Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan ve Atiba Hutchinson kadroya dahil edilirken, sakatlığı bulunan Vagner Love kafilede bulunmuyor. Geçen hafta Göztepe ile oynanan maçta bir gol atan Cyle Larin ise Teleset Mobilya Akhisarspor maçı kadrosunda yer almadı. Siyah-beyazlı taraftarlar, takımlarını tezahüratlarla havalimanından uğurladı. Beşiktaş, kara yoluyla Manisa'ya geçerek maç için kampa girecek.

BEŞİKTAŞ AKHİSARSPOR MAÇI SKOR TAKİBİ
BEŞİKTAŞ AKHİSARSPOR MAÇLARI

Beşiktaş ile Teleset Mobilya Akhisarspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın 12. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 11 maçtan 5'ini siyah-beyazlılar, 2'sini Ege temsilcisi kazandı, 4 müsabaka da berabere bitti. Beşiktaş'ın 22 golüne, Akhisarspor 16 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan müsabaka golsüz tamamlandı.

2012-2013 sezonunda İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş, Holosko (2) ve Hilbert'in golleriyle 3-1 kazandı, Akhisarspor'un tek golünü Mustafa Aşan attı. Manisa'daki müsabakada ise ev sahibi ekip, Gekas (2), Uğur Demirok ve Emin Aladağ'ın golleriyle 4-1 galip geldi, Beşiktaş'ın tek golünü Mustafa Pektemek kaydetti.

2013-2014'te Manisa'daki müsabaka 3-3 bitti. Ege temsilcisinin gollerini Bruno (2) ve Bilal Kısa, Beşiktaş'ın gollerini ise Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Almeida attı. İstanbul'da ise siyah-beyazlılar, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek ve Hutchinson'ın golleriyle 3-0 galip geldi. 2014-2015 sezonunun ilk yarısında İstanbul'daki karşılaşmayı Beşiktaş, Cenk Tosun, Sosa ve Gökhan Töre'nin golleriyle 3-1 kazandı, Ege temsilcisinin golünü Bilal Kısa attı. Manisa'daki müsabaka Mehmet Akyüz ve Demba Ba'nın karşılıklı golleriyle 1-1 bitti.

2015-2016'nın ilk yarısında İstanbul'daki karşılaşmayı Ege ekibi, Güray Vural ve Sami'nin golleriyle 2-0 kazandı. Manisa'daki maç ise Rodallega (3), Gomez, Olcay Şahan ve Cenk Tosun'un karşılıklı golleriyle 3-3 sona erdi.

Geçen sezonun ilk yarısında Manisa'daki müsabakada Beşiktaş, Talisca ve Rodallega'nın kendi kalesine attığı gollerle 2-0 galip geldi. Vodafone Park'taki müsabakada da siyah-beyazlılar, Cenk Tosun, Talisca ve Atınç Nukan'ın golleriyle 3-1 kazandı, Akhisarspor'un golünü Olcan Adın attı.

Bu sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan karşılaşma 0-0 tamamlandı.


BEŞİKTAŞ AKHİSARSPOR DEPLASMANINDA ZORLANIYOR

Beşiktaş, Akhisarspor ile deplasmanda yaptığı maçlarda galip gelmekte oldukça zorlanıyor. Rakibiyle Akhisar'daki yeni stadında ilk kez karşılaşacak siyah-beyazlılar, Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki 5 maçtan sadece sonuncusunu kazanabildi. Akhisarspor'un ev sahipliğindeki maçlarda taraflar birer galibiyet aldı, 3 müsabaka da berabere bitti. Akhisarspor'un evindeki 11 golüne, Beşiktaş 10 golle karşılık verdi.



#Beşiktaş
#Beşiktaş Akhisarspor canlı izle
#Akhisarspor
#Beşiktaş Akhisarspor canlı skor
#Beşiktaş Akhisarspor canlı
#canlı izle
#canlı skor
#BJK Akhisar canlı
6 yıl önce