|

Bluetooth kulaklıktan çok daha fazlası: DeepPlay

DeepPlay kendi tasarımlarıyla dikkat çeken, özellikle kulaklık ve akıllı cihaz kılıfı piyasasında sektörde kendine yer edinmiş markalardan biridir.

iLAN
14:27 - 2/03/2021 Salı
Güncelleme: 13:38 - 5/03/2021 Cuma
Diğer
DeepPlay Ürünleri
DeepPlay Ürünleri

Markanın kendini tanıttığı ve ilgi çeken özelliği, tasarımların tamamen kendilerine ait ve muadillerinden farklı olmasıdır. Türkiye piyasasına girmeden önce markanın yurtdışı satış geçmişi de göze çarpan önemli bir ayrıntıdır. Marka, popüler kültürü takip ederek ilginç tasarımlara yönelir.

Deep Play’in satışa sunduğu ürünler genel olarak günümüz ikinci nesil teknoloji ürünleridir. Şarj aletleri, kulaklıklar ve şarj başlıkları gibi hayatın birer parçası haline gelmiş ürünlerin alternatiflerini kullanıcılara sunar. Tasarım ürünler ve kulaklıkların bazıları kendi üretimleri olmakta birlikte, bazı markaların ürünlerinin satışını da online olarak gerçekleştirir.

Benzersiz DeepPlay Ürünleri
Son dönemlerde ilgi çekici bir aparat olan hijyen bileklikleri, gün içerisinde istediğiniz an dezenfektan kullanmayı mümkün hale getirir. Bu bileklikler aynı zamanda uzun ömürlüdür. Çünkü ürün doldurma haznesi sayesinde, içerisindeki ürünü bittikçe yenilenebilir.
satışını yaptığı birbirinden farklı ve renkli hijyen bilekliklerini de satışa sunar.

DeepPlay’in özgün tasarımları içerisinde telefon ve kulaklık kılıfları ile telefon tutucular da yer alır. Telefonuna hem kendi tarzını katmak hem de darbelere karşı dayanıklı hale getirmek isteyenlerin tercihi olan bu ürünler, hemen herkes tarafından tercih edilen ürünler arasındadır. DeepPlay’in farklı telefon kılıfı tasarımı ve modelleri bu kapsamda birçok seçenek sunduğu için dikkatle takip edilir. Ürün seçkisi içerisinde yer alan telefon kılıfları, Apple ve Samsung telefonların çoğu modeli ile uyumludur. Eğlenceli kulaklık kılıf tasarımları ise son dönemde dinamik ruhlu kişiler tarafından oldukça sık tercih edilir.

Akıllı telefon kılıfları günümüzde herkesin kendi stilini yansıtmasında etkili bir yol haline gelmiş ve aksesuar olarak da kullanılabilir. Deep Play, özel seri olarak piyasaya sunduğu kılıflar sayesinde adından sıkça söz ettirir. Markanın tasarladığı kılıflar canlı ve karışık renklerden oluşur. Ayrıca silikon yapısı ile dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Böylece kırılma ve yıpranma oranı plastik ürünlere oranla daha az olduğu için güvenle kullanılabilir.

Şarj aleti çeşitlerinde farklı modellere yer veren Deep Play’de aynı zamanda geniş ürün yelpazesi içerisinde bulunan metal kulaklıklar da yıpranma önleyici ve ergonomik kullanım açısından değerlendirilebilir. Android ve iOS uyumlu cihazlar için uygun olan metal şarj aletleri, cihazlarda sık yaşanan kopma ve aşınma gibi durumların önlenmesi için tercih edilebilir. Kablosuz şarj standı ise üzerine direkt olarak akıllı cihaz konularak temassız şekilde çalışmasıyla konfor sunar. DeepPlay ürünleri arasında dikkat çeken kablosuz şarj modeli başta olmak üzere pek çok ürün fonksiyonel kullanıma sahiptir.

DeepPlay Kulaklık Modelleri
Günümüz teknolojilerine bakıldığında, bazı öncü markaların piyasaya sürmesiyle birlikte kablosuz kulaklıklar popüler hale gelmiştir. DeepPlay ürünleri arasında
modelleri genellikle kablosuz ve beraberinde şarj kutusu ile sunulur. Kulaklık seçerken Android ve iOS uyumlu olup olmadığı günümüzde önemli hale gelmiştir. Bu kapsamda DeepPlay kulaklıkları pek çok akıllı cihaz ile uyumludur. Kulaklıkların hem iOS hem Android tabanlı olması ise ekstra ürün arama çabasını ortadan kaldırır. Kulaklıkların pil ömrünün uzun olması, günlük hayat koşuşturmacası içerisinde verimli bir kullanım için herkesin aradığı özellikler arasındadır.
Bitmeyen Enerjisi ile Uzun Pil Ömrü

Genel olarak kulaklıkların pil ömrü yaklaşık olarak 24 saattir. Deep Play Bluetooth kulaklıklar da ortalama 20+ saat pil ömrü ile gayet işlevsel kullanım sunar. Ayrıca markanın kulaklık modellerinde yer alan akıllı sensörler, kulaklığın kulaktan çıkarıldığı anı algılayarak müziği keser. Tekrar dinlemek için kulağa yerleştirildiğinde ise şarkı kaldığı yerden devam eder. Akıllı kulaklıkların bilgisayar, telefon ve diğer aksesuarlardan takip edilebilmesi pratik kullanım açısından olmazsa olmazdır.

DeepPlay’i
yapan teknolojisi sayesinde hem şarjı uzun süre dayanır hem de bağlantı ve kurulum sorunlarını ortadan kaldırarak, diğer cihazlarla kolay bir şekilde entegre olduğundan kesintisiz ve sorunsuz kullanım sağlar. Neredeyse her türlü teknolojik aletin birbiri ile entegre şekilde çalışması, bu tarz ikinci nesil ürünlerin tercih edilmesindeki sebeplerden biridir.

#Bluetooth kulaklık
#telefon aksesuar
#teknoloji
3 yıl önce