|

CANLI: Galatasaray Göztepe canlı izle ! GS Göztepe canlı skor! Maç kaç kaç?

Galatasaray Göztepe maçı canlı skor ve canlı takibi haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. Tudor'un gönderilmesi sonrasında taraftarın Fatih Terim isteğine yönetim sessiz kalmadı ve takımın başına tecrübeli teknik adam Fatih Terim getirildi. Fatih Terim, Göztepe karşısında bu akşam ilk sınavını verecek. Gatasaray (GS) Göztepe maçı canlı izlemek ve canlı skor takibi için haberimize bakınız. İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
19:27 - 24/12/2017 Pazar
Diğer
​Galatasaray Göztepe maçı canlı skor ve canlı takibi haberimiz üzerinden yapabilirsiniz.
​Galatasaray Göztepe maçı canlı skor ve canlı takibi haberimiz üzerinden yapabilirsiniz.

Galatasaray Göztepe maçı canlı skor ve GS Göztepe canlı takip için haberimizi inceleyebilirsiniz. Galatasaray kötü gidişe çok güvendiği Igor Tudor'u göndererek ilk adımı attı ve Fatih Terim'i getirerek de ikinci adımı attı. Şampiyonluk isteyen Galatasaray yönetiminde de devre arası takviyelerde gündemde. Bu akşam oynanacak olan Galatasaray Göztepe maçında stadın doldurulması bekleniyor. İşte Galatasaray Göztepe canlı skor ve canlı takip...

GALATASARAY GÖZTEPE CANLI İZLE

GALATASARAY GÖZTEPE CANLI SKOR CANLI TAKİP





Galatasaray, Süper Lig’in 17. haftasında yarın Göztepe ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Antrenmanda sezon başında Igor Tudor tarafından kadro dışı bırakılan Hollandalı orta saha oyuncusu Nigel de Jong da takımla çalıştı.Galatasaray, antrenmandan sonra Göztepe maçı için tesislerde kampa girdi. Galatasaray ile Göztepe, yarın İstanbul'da yapacakları maçla Süper Lig'de 14 yılı aşkın süre sonra karşı karşıya gelecek. İki ekip Süper Lig'de en son, İzmir temsilcisinin küme düştüğü 2002-2003 sezonunda karşılaştı. Tarafların ligdeki son maçı 18 Nisan 2003 tarihinde İzmir'de oynandı ve Galatasaray müsabakada 1-0 galip geldi.

Ligde 51. randevu

Taraflar, Süper Lig'de 51. kez birbirlerine rakip olacak. İki takım arasında geride kalan 50 maçtan 26'sını Galatasaray, 11'ini Göztepe kazandı, 13 müsabaka da berabere sonuçlandı. Atılan gollerde de Galatasaray'ın, Göztepe'ye 74-35 üstünlüğü bulunuyor. Galatasaray ile Göztepe arasında 2002-2003 sezonunda oynanan son lig maçlarını Galatasaray, İstanbul'da 3-1, İzmir'de de 1-0'lık sonuçlarla kazandı.

İstanbul'daki maçlar

İki ekip, yarın yapacakları maçla ligde İstanbul'da 26. kez karşılaşacak. Geride kalan müsabakalarda Galatasaray'ın galibiyetlerde 14-3 üstünlüğü bulunuyor. İstanbul'da 8 maç da berabere sonuçlanırken, Galatasaray 38, Göztepe ise 13 gol attı. Göztepe, İstanbul'da 1972-1973 sezonunda 1-0 yendiği rakibiyle daha sonra deplasmanda yaptığı 10 maçı da kazanamadı. Bu süre içindeki müsabakalardan 8'ini kaybeden İzmir ekibi, 2'sinde berabere kaldı, taraftarlarına rakip sahada galibiyet sevinci yaşatamadı.

Farklı skorlar

Taraflar arasında geride kalan 50 lig maçında en farklı skorlara İstanbul'un sarı-kırmızılı ekibi imza attı. Galatasaray, 1978-1979 sezonunda İstanbul'da 6-1, 1959'daki ilk sezonda ise İzmir'de 5-0 galip geldi. Göztepe ise toplam 11 kez yendiği rakibi karşısında en fazla 2 farklı skorlar elde edebildi.

Fatih Terim, 1554 gün sonra Galatasaray ile sahada

Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılıların başında 1554 gün sonra Göztepe maçında sahaya çıkacak.Galatasaray, Teknik Direktör Igor Tudor ile yolların ayrılmasının ardından camianın efsanesi Fatih Terim’i takımın başına geçirdi. Sarı-kırmızılılarda 4. kez göreve gelen Terim, ilk maçına da Süper Lig’in 17. haftasında Türk Telekom Stadyumu’ndaki Göztepe müsabakasında çıkacak. Deneyimli çalıştırıcı, Galatasaray’daki üçüncü dönemindeki son maçına 22 Eylül 2013 yılında deplasmandaki Beşiktaş deplasmanında çıktı. O süreçten toplam 1554 gün sonra Göztepe müsabakasında sarı-kırmızılıların yedek kulübesinde yer alacak.

#Galatasaray
#Göztepe
#Galatasaray Göztepe canlı
#Galatasaray Göztepe canlı izle
#Galatasaray Göztepe canlı skor
#Canlı skor
#Canlı izle
#GS
6 yıl önce