|

Canlı skor: beIN Sports Beşiktaş Yeni Malatyaspor canlı izle

Canlı skor Yeni Şafak’ta. Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray’ın puan kazandığı haftada Beşiktaş kendi evinde Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geliyor. Saat 20.00’de başlayacak olan mücadele beIN Sports ekranlarından canlı izlenebilecekken canlı skor takibi ise Yeni Şafak’tan yapılacak. İşte beIN Sports Beşiktaş Yeni Malatyaspor canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
14:25 - 15/09/2018 Cumartesi
Güncelleme: 14:31 - 15/09/2018 Cumartesi
Diğer
Süper Lig'de Beşiktaş kendi evinde Yeni Malatyaspor ile karşı karşına geliyor.
Süper Lig'de Beşiktaş kendi evinde Yeni Malatyaspor ile karşı karşına geliyor.

Süper Lig’deki tüm maçları canlı skor uygulaması ile Yeni Şafak’tan anlık olarak takip edebilirsiniz. Galatasaray’ın 3 puan ile döndüğü haftada Beşiktaş da kendi evinde rakibi ile karşılaşıyor. Maç saat 20.00’de başlayacak. Canlı skor uygulaması ile maça ait tüm pozisyonları, önemli anları ve çok daha fazlasını takip edebileceksiniz.

Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı nasıl canlı izlenir?

Aşağıdaki bağlantı üzerinden maçı izleme imkanı bulabilirsiniz.

Beşiktaş Yeni Malatyaspor canlı skor

Aşağıdaki 3D simülasyon ile maça ait tüm pozisyonlara tek bir adresten ulaşabilirsiniz.

Maça ait istatistikler

Beşiktaş ve Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de ilk kez geçen sezon karşılaşmış, iki maçta da Beşiktaş yenilmemişti (1G 1B).

Beşiktaş, Vodafone Park'ta oynadığı son maçta Antalyaspor'a mağlup oldu ve iç sahadaki 45 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Siyah beyazlıların bundan önceki son iç saha mağlubiyeti Akhisarspor karşısındaydı (Kasım 2015).

Ligin ilk dört haftasında yedi puan toplayabilen Beşiktaş (2G 1B 1M), Şenol Güneş göreve geldikten sonraki en kötü sezon başlangıcını gerçekleştirdi.

Yeni Malatyaspor, Süper Lig tarihinde oynadığı 19 deplasman maçının dokuzunda gol atamadı.

Beşiktaş bu sezon ligde kalesini gole kapatamayan dört takımdan biri (Fenerbahçe, Akhisarspor ve Antalyaspor ile birlikte).

Beşiktaş, Süper Lig'de altı maçtır kalesinde gol görüyor. Siyah beyazlılar bu maçta da gol yerse, Şenol Güneş döneminde kalesini gole kapatamadığı en uzun serisini yaşamış olacak.

Beşiktaş bu sezon ligin en fazla isabetli şut çeken takımı (23). Yeni Malatyaspor'dan (11) daha az isabetli şut çeken ise sadece iki takım var: Göztepe (7) ve Alanyaspor (10).

Beşiktaş bu sezon Süper Lig'de rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan takım (131) ve en yakın rakibi Fenerbahçe'ye (98) bu alanda 33 fark atmış durumda. Yeni Malatyaspor ise bu alanda ligin son sırasında yer alıyor (48).

Yeni Malatyaspor bu sezon Süper Lig'in en az gol yiyen iki takımından biri (2, Kayserispor ile birlikte).

Yeni Malatyaspor bu sezon Galatasaray'ın (43) ardından ligin en az faul yapan takımı (48).

Beşiktaş'ın Süper Lig'de attığı son 16 golün 12'si maçların ikinci yarılarında geldi.

Ryan Babel bu sezon Süper Lig'de rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan isim (26).

Caner Erkin bu sezon Süper Lig'de 13 şut pası ile bu alanda ligin lideri. Ancak Caner'in şut paslarının hiçbiri asiste dönüşmedi. Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup 12 şut pası ile ligde ikinci (Edin Visca ve Ziya Erdal ile birlikte), Ricardo Quaresma 11 şut pası ile üçüncü sırada yer alıyor (Emre Kılınç ile birlikte). Bu üç oyuncunun attığı toplam 36 şut pasından sadece beş asist çıktı (Quaresm 3 & Oğuzhan 2).

Sadık Çiftpınar, bu sezon Süper Lig'de en fazla uzaklaştırma yapan isim (38).

Yeni Malatyaspor'un bu sezon ligde attığı dört golün üçünde Daniel Aleksic'in direkt katkısı var (iki gol, bir asist).

#Beşiktaş
#Yeni Malatyaspor
#Canlı izle
#Canlı skor
6 yıl önce