|

Diriliş Ertuğrul 97. bölüm izle (tamamı)-Diriliş 98. yeni bölüm fragmanı

Diriliş Ertuğrul 97. bölümü tamamını izlemek için haberimize bakabilirsiniz. TRT'nin izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş'in bu akşamki son bölümünü kaçıranlar sayfamızdan 97. bölümü izleyebilirler. Ayrıca Diriliş'in 98. yeni bölüm fragmanını da haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
23:50 - 29/11/2017 Çarşamba
Güncelleme: 23:54 - 29/11/2017 Çarşamba
Diğer
Diriliş Ertuğrul 97. bölüm izle-98. bölüm fragmanı burada
Diriliş Ertuğrul 97. bölüm izle-98. bölüm fragmanı burada
Diriliş Ertuğrul 97. bölüm
ün tamamını
izle
mek isteyenler haberimizden faydalanabilirler. Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde neler yaşandığını 97. bölümü izleyerek öğrenebilirsiniz. Her hafta Çarşamba akşamı izleyicileri ekrana kilitleyen
Diriliş Ertuğrul
'un
98. yeni bölüm fragmanı
nı da sizlerle paylaşıyoruz. İşte Diriliş'te yaşanan son gelişmeler.
Diriliş "Ertuğrul" 97.Bölüm Özet

Obaya dönen Ertuğrul, Hanlı Pazar’a gidip satışı durdurmuş ve Dündar’ın aldığı göç kararını da bozarak Kayıları gene eski düzenine kavuşturmuştu. Sultan’ın fermanıyla uç beyliği alametlerini Oğuz beylerinin önünde Emir Saadeddin’in elinden almıştı. İlk iş olarak satışı bozduğu esnada kendisine kılıç çeken ve iki Çavdar alpının ölümüne sebep olan Bahadır Bey’in oğlu Sancar’ı sürgün etmişti. Sultan tarafından tam yetki verilen Ertuğrul’un bundan sonraki hamleleri ne olacak? Kendisine tuzak kuranın Ares olduğunu Ares’e söyleyecek mi? Karacahisar Kalesi’ni fethedebilecek mi?

Sultan tarafından Konya’ya çağırılan Emir Saadeddin’in bundan sonraki planı ne olacak? Tekfur Ares ile ittifakı devam edecek mi? Bahadır Bey’e karşı tavrı ne olacak? Ertuğrul’un Karacahisar Kalesi’ni fethetmesini engellemeye çalışacak mı?

Ares, Ertuğrul’dan tuzak meselesini öğrenebilecek mi? Ertuğrul’a dostluk elini mi uzatacak yoksa savaş hazırlıklarına devam edip taarruza mı geçecek? Tehlikeli savaşçı Titan’a ne görevler verecek?

Aslıhan, amcası Bahadır Bey ile olan beylik çekişmesinde onu yenebilecek mi? Bahadır Bey, Ertuğrul’un gelişinden ve oğlunun sürgün edilişinden sonra ne yapacak? Dündar’ın sürgün edilip ona destek veren beylerin beylikten azledilmesinden sonra Kayı obasında yeni düzen nasıl olacak? Yeniden Ertuğrul’un gölgesine giren Kayıları bundan sonra neler bekliyor?


Diriliş "Ertuğrul" 96.Bölüm Özet

Köle tüccarı Simko ve Tekfur Ares’in gönderdiği adamları alt eden Ertuğrul obasına dönmüş, obaya büyük bir sevinç hakim olmuştu. Ertuğrul henüz bu sevinci doya doya yaşayamadan Dündar’ın Hanlı Pazar’ı satmak üzere olduğunu öğrenmiş ve alplarıyla beraber Hanlı Pazar’a doğru dörtnala yola düşmüştü. Ertuğrul, Hanlı Pazar’ın satışına mani olabilecek mi? Satış anlaşması mühürlenmeden yetişebilecek mi? Dündar’a karşı tavrı ne olacak? Kendisine tuzak kuran Ares’e ne yapacak? Yokluğunda yaşanan gelişmeler karşısında nasıl davranacak?

Çavdar beylerini biat ettirip Hanlı Pazar’ı almaya giden Bahadır Bey, Ertuğrul’un dönüşünden sonra ne yapacak? Beyliği ve Hanlı Pazar’ı alabilecek mi? Ertuğrul ile aralarında nasıl bir münasebet gelişecek?

Tekfur Ares ve Emir Saadeddin, Ertuğrul’un dönüşünden sonra ne yapacak? Ertuğrul’a karşı ortak mı hareket edecekler? Yeni planları ne olacak? Ve Ertuğrul, Ares’e tuzak kurmasının bedelini ödetecek mi?



#Diriliş Ertuğrul
#Diriliş
#97. bölüm izle
#son bölüm izle
#Diriliş 98. bölüm fragmanı
6 yıl önce