|

Diyarbakır Haberleri: Zincirleme kazada 3 ölü, 5 yaralı

Diyarbakır’ın Çermik ilçesi Tepe Mahallesinde meydana gelen korkunç kazada 3 otomobil çarpıştı. Zincirleme kazada 8 kişi ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Hasan Kemaş, Koçali İpek ve Hasan Topdemir, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İşte detaylar.

11:31 - 28/09/2022 Çarşamba
Güncelleme: 11:42 - 28/09/2022 Çarşamba
DHA
Diyarbakır kaza
Diyarbakır kaza

Dün gece Diyarbakır Çermik ilçesinde zincirleme kaza ihbarıyla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri kaza bölgesinde ilk müdahaleleri yaptı. 3 kişi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kaza, dün gece Çermik ilçesi Tepe Mahallesi Diyarbakır Caddesi'nde meydana geldi. Plakaları ve sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 3 otomobil, çarpıştı. Zincirleme kaza ihbarıyla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 8 kişi, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Çermik Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Tedaviye alınan Hasan Kemaş (16), Koçali İpek (17) ve Hasan Topdemir (18) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer 5 yaralının hastanedeki tedavisi sürerken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

#Diyarbakır
#Çermik ilçesi
#Tepe mahallesi
#zincirleme kaza
2 yıl önce