|

Fabulash Güzellik, Yaren Elif Bilgin ve Asena Doruk ile müşterilerini bekliyor

İstanbul Nişantaşı’nda faaliyet gösteren güzellik merkezi FABULASH müşterilerine hizmet vermeye başladı.

iLAN
16:45 - 4/07/2020 Cumartesi
Güncelleme: 16:54 - 4/07/2020 Cumartesi
Diğer
Fabulash Güzellik
Fabulash Güzellik

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği güzellik merkezi haftanın altı günü hizmet veriyor.

2017 yılında Yaren Elif Bilgin ve Asena Doruk tarafından profesyonel güzellik ve bakım hizmetleri verilmek üzere kurulan Nişantaşı Fabulash Güzellik Merkezi, sahip olduğu son teknoloji cihazlarının yanı sıra alanında uzman, güler yüzlü ekibiyle de tercih sebebi oluyor. Bugün,
, ipek kirpik gibi bir çok hizmet sınıfında sınırları dışına taşmış ünü sayesinde artışa geçen talepleri dahi nitelikli bir şekilde karşılayacak yeterlilikte olan FABULASH, a’dan z’ye tüm uygulamalarında güvenilirliği ve hijyen kurallarını odak noktasına koyuyor, verdiği hizmetlere yönelik beklentileri taahhüt ettiği şekilde eksiksiz karşılayarak müşteri memnuniyetini %100’e çıkarıyor.

Titizlikle sunduğu tüm bu hizmetlerin altına adını gururla yazan FABULASH, teknoloji ve sektörle ilgili yakından takip ettiği gelişmeleri zaman kaybetmeden uygulamaya alarak kendisiyle girdiği yarıştan da hep galip çıkıyor. Öte yandan ezber bilgilerle hareket etmeyip kişiye özel sunduğu çözüm önerileriyle farkını ortaya koyuyor, üstlenmiş olduğu sorumluluk bilinciyle son derece güvenilir hizmetler sunuyor.

Kapısından bir kez içeri girenlerin müdavimi olduğu güzellik merkezi FABULASH, sadık müşterisini her geçen gün artırıyor, hizmetlerini sunma şansına eriştiği müşterilerinin öz güvenini tazelemek isteyenlere önerildiği başlıca isim oluyor. Randevu sistemiyle çalışan merkez, hizmet saatlerine de yüksek ihtimam göstererek müşterilerinin zamanını çalan merkezlere meydan okuyor!

FABULASH’ın başarı çıtasının yüksekliğinin temel sırrı ne mi? Elbette Yaren Elif Bilgin ve Asena Doruk’un deneyimleri ile profesyonel bakış açılarının müşteriyle kurulan iletişimden hizmet kalitesine merkezdeki her bir noktaya yansımış olması!

Güzellik merkezinde FABULASH’ın mimarları Bilgin ve Doruk’un yöneticiliğinde, uzman ellerle uygulanan hizmetler şöyle:

· Kirpik lifting

· Protez tırnak

· Manikür

· Pedikür

· Cilt bakımı

· Buz başlıklı epilasyon

Nişantaşı, güzellik merkezi
arayışında olduğunuz semtse FABULASH sizi bekliyor!
#nişantaşı
#fabulash
#Nişantaşı Fabulash
4 yıl önce