|

Galatasaray Östersunds maçı saat kaçta? GS Östersunds maç saati

Galatasaray Östersund maçı saat kaçta oynanacak? Avrupa Ligi maçlarında Galatasaray deplasmanda 2-0 kaybettiği maçın rövanşında kendi evinde Östersunds ile karşılaşıyor. Peki bu akşam D Smart ekranlarından yayınlanacak olan maç saat kaçta?

Yeni Şafak
12:59 - 20/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:23 - 20/07/2017 Perşembe
Diğer
Galatasaray Östersunds maçı saat kaçta?
Galatasaray Östersunds maçı saat kaçta?

Galatasaray Östersunds maçı saat kaçta? 2-0 yenildiği maçta Galatasaray bu akşam rövanş mücadelesine çıkıyor. Akşam maçı izleyecek olan taraftarlar ise maç saatini merak ediyor. Peki D Smart ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak olan maç saat kaçta?

Galatasaray Östersunds maçı bu akşam saat 20:30'da oynanacak.
Galatasaray'dan Östersunds'a yemek

Galatasaray Kulübü yönetimi, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında karşılaşacakları İsveç ekibi Östersunds'un yönetimine yemek verdi.

İki kulübün yöneticileri ile UEFA delegeleri, Kalamış Galatasaray Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Yemekte kısa bir değerlendirmede
bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, her zaman kazanmayı isteyen bir kulüp olduklarını belirterek, "Seyir zevkinin yüksek olacağını tahmin ettiğim maçın sonunda tur atlayan taraf olacağımıza inanıyorum." ifadesini kullandı.
Östersunds Kulübü Başkanı Daniel Kindberg
ise Galatasaray ile yapacakları maça büyük bir gururla çıkacaklarını dile getirerek, "Dünyaca ünlü bir takımla oynayacağız. Kendi takımımıza güveniyoruz ancak Galatasaray'a büyük saygı duyuyoruz. Çok güzel bir stadyumda oynayacağız. Bizim geldiğimiz yer küçük bir kasaba. Böyle büyük bir stadyumda oynamak bize gurur verecektir." şeklinde konuştu.

Dursun Özbek, yemekte Kindberg ve UEFA delegelerine Galatasaray forması hediye etti.

Galatasaray-Östersunds maçına doğru

Östersunds Teknik Direktörü Graham Potter, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Galatasaray ile yapacakları maçın zor geçeceğini söyledi.

Türk Telekom Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Potter, sarı-kırmızılı ekibin seyirci desteğiyle daha iyi bir maç çıkaracağını düşündüğünü dile getirerek, "Galatasaray'ın daha iyi bir performans sergileyeceğinden eminim. Sezon hazırlıklarına yeni başladılar ve seyirci baskısıyla ilk maçtan daha iyi oynayacaklarını düşünüyorum." diye konuştu.

Tur atlamak istediklerini söyleyen İngiliz teknik adam, "Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. İyi hazırlandık, zor bir sınav olduğunu biliyoruz ama umarım kazanacağız." ifadelerini kullandı.

İsveçli bir basın mensubunun, Türkiye'de nasıl karşılandıklarına yönelik sorusuna Potter, "Havalimanında çok güzel karşılandık. Herkes bize çok iyi davrandı." şeklinde cevap verdi.

Potter, karşılaşma için özel bir hazırlık yapmadıklarını vurgulayarak, "Normal bir şekilde hazırlanacağız. Sabah oyuncularımızla toplantı yapacağız. Her zamanki hazırlıklarımızla maça çıkacağız." şeklinde görüş belirtti.

Östersunds takımı, kamp yaptıkları otele yakın bir bölgede meydana gelen trafik kazası nedeniyle Türk Telekom Stadı'na yaklaşık yarım saat geç geldi.



#Galatasaray
#Östersunds
#Galatasaray Östersunds saat kaçta?
7 yıl önce