|

Giresunspor Fenerbahçe canlı izle!

Giresunspor Fenerbahçe canlı skor, canlı anlatım ve canlı izle. Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) çeyrek final karşılaşmasında Giresunspor Fenerbahçe (Giresun-FB) bu akşam saat 19.30'da A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın canlı anlatımını ve simülasyondan takibini yenisafak.com üzerinden yapabilirsiniz.

Yeni Şafak
17:14 - 31/01/2018 Çarşamba
Güncelleme: 17:42 - 31/01/2018 Çarşamba
Diğer
​Giresunspor Fenerbahçe canlı skor, canlı anlatım ve canlı izleme bağlantısı haberimizde.
​Giresunspor Fenerbahçe canlı skor, canlı anlatım ve canlı izleme bağlantısı haberimizde.

Giresunspor Fenerbahçe canlı skor, canlı anlatım ve canlı izleme bağlantısı haberimizde. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde bu akşamAkın Çorap Giresunspor ile yapacağı ilk maçın hazırlıklarını tamamladı ve maçın başlaması için beklemeye başladı. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, futbolcular Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde Akın Çorap Giresunspor maçının son antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki idmanda sarı-lacivertliler, 3 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman çift kale maçın ardından yapılan taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi. İşte Giresunspor Fenerbahçe canlı skor ve canlı anlatımı...


FENERBAHÇE GİRESUNSPOR CANLI ANLATIMI CANLI SKOR:









Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında yarın deplasmanda TFF 1. Lig temsilcisi Akın Çorap Giresunspor ile karşılaşacak. Giresun Atatürk Stadı'nda oynanacak maç, saat 20.30'da başlayacak. Müsabaka ATV'den yayınlanacak. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Giuliano Victor de Paulo, Vincent Janssen, Luis Neto, Şener Özbayraklı ve Martin Skrtel, Karadeniz temsilcisi karşısında forma giyemeyecek. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın sahaya ligde az süre alan oyuncular ile gençlerden kurulu bir kadro sürmesi bekleniyor. Mücadelenin rövanşı, 7 Şubat Çarşamba günü saat 20.30'da Ülker Stadı'nda oynanacak.

Akın Çorap Giresunspor, kupada turdan umutlu

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek Akın Çorap Giresunspor'un kulüp asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, rakiplerinden çekinmediklerini belirterek, "Fenerbahçe'yi eleyerek yarı finale yükselirsek bu kesinlikle sürpriz olmaz." dedi.

Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupanın 5. turunda Aytemiz Alanyaspor'u, son 16 turunda ise Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir'i elediklerini anımsattı.

Süper Lig'in bu sezon iki flaş takımını eleyerek çeyrek finale kaldıklarını dile getiren Kazancıoğlu, Fenerbahçe ile yapacakları ilk maçta saha ve seyirci avantajını kullanarak sahadan iyi bir skorla ayrılmak istediklerini söyledi.

Rakiplerinden çekinmediklerini, kendilerinin de iyi bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan Kazancıoğlu, şöyle konuştu:

"Çeyrek finale Süper Lig'in liderini eleyerek geldik. Herkes kuralar çekildiğinde Medipol Başakşehir'i favori görmüş, 'Kesin tur atlar.' denilmişti. Ancak öyle olmadı. Rakibimizi elemeyi başardık. Kupada şimdiki rakibimiz Fenerbahçe. Türkiye'nin en önemli kulüplerinden biri, önemli oyunculara sahipler ama kesinlikle onlardan çekinmiyoruz."

Mehmet Kazancıoğlu, Fenerbahçe'yi elemek ve final oynamak istediklerini aktararak, "Şanslar eşit. Fenerbahçe'yi eleyerek yarı finale yükselirsek bu kesinlikle sürpriz olmaz. Hedefimiz final oynamak. Giresun halkına neden Ziraat Türkiye Kupası'nı hediye etmeyelim. Bence başarabiliriz." ifadelerini kullandı.

#Fenerbahçe Giresunspor canlı izle
#FB Giresun canlı
#Fenerbahçe Giresunspor canlı skor
#FB Giresun
#Fenerbahçe Giresunspor
6 yıl önce