|

"Global Wellnes Day"e doğru

İyi bir hayata başlamak adına atılacak ilk adım için ilham vermek ve binlerce kişinin yaşamını iyi yönde değiştirmek amacıyla düzenlenen etkinliğin Türkiye ayağı, 11 Haziran'da KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleştirilecek

Yeni Şafak
18:17 - 9/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:18 - 9/06/2016 Perşembe
Diğer

Türkiye'den doğan ve geçen 5 yıl içinde tüm dünyada milyonlarca insanda "iyi ve kaliteli yaşam" için farkındalık yaratan Global Wellnes Day Türkiye etkinlikleri, 11 Haziran'da KüçükÇiftlik Park'ta düzenlenecek. Organizasyona ilişkin yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin dünyaya hediye ettiği "Global Wellnes Day", 5 yıldır her haziran ayının ikinci cumartesi günü tüm dünyada çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.



İyi bir hayata başlamak adına atılacak ilk adım için ilham vermek ve binlerce kişinin yaşamını iyi yönde değiştirmek amacıyla düzenlenen etkinliğin Türkiye ayağı, bu yıl 11 Haziran'da KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleştirilecek.



"Bir gün tüm yaşamınızı değiştirebilir" sloganıyla organize edilen etkinliklere katılım ücretsiz olacak.



Etkinlikte, hayatın her alanında görüş ve fikirleriyle model olan uzmanların sohbet toplantıları yer alacak. Bunun yanı sıra zumbadan pilatese, kahkaha terapisinden yogaya kadar birçok renkli aktivitenin yer alacağı etkinlikte, çocuklar kendileri için düzenlenen alanlarda eğlenebilecek.



#Global Wellnes Day Türkiye
#KüçükÇiftlik Park
#Global Wellnes Day
8 yıl önce