|

Hotelza.com ile 800.000 otel cebinizde!

Uçak ve oteli birleştiren sistem, hotelza.com

Yeni Şafak ve
14:57 - 18/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 16:16 - 18/09/2017 Pazartesi
Diğer
Hotelza
Hotelza
merkezi İsviçre Cenevre de Genza şirketinin bir markasıdır. Dünya genelinde 800.000 den fazla otel için online rezervasyon yapmakta, Özelikle otel fiyatları çok çok düşüktür, yurtdışı uçak biletleri için de oldukça avantajlı fiyatlar sağlıyor.
Örneğin hotelza.com içinde
olarak arama yaptığınızda sizlere bol alternatifli ve ret edemeyeceğiniz fiyatlarla konaklama imkanı sunuluyor. Size de online rezervasyonu yapmak için birkaç tuşa basmak kalıyor. Türkiye’den mühendis ve çalışanların olduğu sistem, gerek güvenirliği gerekse de Dünya üzerinde sunduğu konaklama ve seyahat avantajları ile hızla sektörde büyümeye ve kendini geliştirmeye devam ediyor.

Ayrıca Tur Şirketleri’ne bağlılığı da ortadan kaldıran sistem, tamamen uçak ve otel rezervasyonu beraber yapılarak istediğiniz tarihte istediğiniz şehre çok avantajlı fiyatlar sağlamaktadır. Klasik tur şirketlerine göre yarı yarıya yakın hatta daha indirimli fiyatlar veriyor olması ile avantaj sağlıyor.

için yurt içinden veya yurt dışından site içinde sorgulama yapıldığında ekiplere göre çok başarılı fiyatlar sunuluyor.

Örneğin tur şirketi ile üç günlük Prag Turu istediğinizde iki kişilik odada kişi başı en düşük 250 EURO dan fiyatlar başlıyor ancak hotelza ile otel ve uçak beraber alındığında 150-160 euro civarında başlamaktadır. Bu hali ile neredeyse konaklama ücretsiz’e geliyor.

Ayrıca dileyen müşterilerine kapıdan kapıya seyahat deneyimi sunarak çok büyük avantajlar sağlıyor. Dilerseniz uçak bileti, otel konaklaması ile beraber transfer veya kiralık araç hizmetini beraber sunuyor. Böylece tur şirketlerine bağımlılığı tamamen ortadan kaldırıyor.

Siz sadece web sitesine girin ve tüm işlemleri hotelza.com’a bırakın. Tüm ihtiyaçlarınızı tek adresten karşılamanın keyfine varın.

#hotelza
#online
#otel
7 yıl önce