|

Isparta'da yarın okullar tatil mi? (11 Ocak Çarşamba) Isparta hava durumu!

Isparta'da kar etkisini sürdürüyor. Isparta'da yarın okullar tatil mi, okullar tatil olacak mı? 11 Ocak Çarşamba günü için Isparta Valiliğinden tatil açıklaması var mı? sorularının yanıtı öğrenciler ve veliler tarafından merak konusu oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre 5 günlük Isparta hava durumu…

Yeni Şafak
13:42 - 10/01/2017 Salı
Güncelleme: 14:24 - 10/01/2017 Salı
AA

Isparta'da yarın okullar tatil mi? 11 Ocak 2017 Çarşamba günü okullar tatil mi? Isparta Valisinden tatil açıklaması var mı? Önümüzdeki günlerde Isparta'da hava durumu nasıl olacak? sorularının yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Yurdun büyük bir kesimini etkisi altına alan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor.





Isparta'da yarın okullar tatil mi?


Isparta kent merkezi ile Eğirdir ve Yalvaç ilçelerinde, kar yağışı nedeniyle eğitime

bugün

ara verildi. 1

1 Ocak günü okulların tatil

edilmesine dair henüz bir açıklama bulunmuyor. Isparta Valiliğinden edinilen bilgiye göre, devam eden kar yağışı nedeniyle kent merkezi ile Eğirdir ve Yalvaç ilçelerindeki okullar bugün öğleden sonra tatil edildi. Öte yandan, sabah saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle kent merkezinde kar kalınlığı 10 santimetreyi buldu. Kar yağışı nedeniyle araçların trafikte ilerlemekte zorluk yaşadığı görüldü.




#Isparta
#kar yağışı
#Isparta'da yarın okullar tatil mi?
#Isparta hava durumu
7 yıl önce