|

Karadağ Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta? (Hazırlık Maçı)

Karadağ Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtı haberimizde. A Milli Futbol Takımı, yarın deplasmanda Karadağ ile yapacağı özel maç için bu ülkeye gitti.

Yeni Şafak
16:17 - 27/03/2018 Salı
AA
Karadağ Türkiye maçı ne zaman, saat kaçt, hangi kanalda? sorularının yanıtı haberimizde.
Karadağ Türkiye maçı ne zaman, saat kaçt, hangi kanalda? sorularının yanıtı haberimizde.

A Milli Futbol Takımı, yarın deplasmanda Karadağ ile yapacağı özel maç için bu ülkeye gitti. İrlanda Cumhuriyeti ile Antalya Stadı'nda özel bir maç yaptıktan sonra Regnum Carya Golf Spa Resort'ta antrenmanlarını sürdüren ay-yıldızlı ekip, dün akşam çalışmalarını tamamladı.

Milliler, sabah saatlerinde konakladıkları otelden ayrılarak Antalya Havalimanı'na hareket etti. Havalimanına, CIP Terminali'nden giriş yapan kafile, özel uçakla Karadağ'ın başkenti Podgorica'ya gitti.

Karadağ Türkiye maçı ne zaman hangi kanalda?

Podgorica Şehir Stadı'nda oynanacak mücadele TSİ 20.10'da başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.


Karadağ ile yarın oynayacağı özel maç öncesi A Milli Takım, karşılaşmanın oynanacağı Podgorica Şehir Stadyumu’nda son çalışmasını yaptı.A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu yönetiminde, TSİ 20.00’de gerçekleştirilen antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından dar alanda kısa pas çalışması yapıldı. Çalışma, antrenman maçı ve açma-germe egzersizleriyle sona erdi.Kasığındaki zorlanma nedeniyle bir süredir takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde bireysel antrenman yapan Enes Ünal, bugünkü idmanda takımla birlikte çalıştı.Antrenmanı, TFF Başkanvekili Ali Dürüst de izledi.


#A Milli Takım
#Antalya Havalimanı
#Futbol
#Karadağ
#Karadağ Türkiye maçı
6 yıl önce