|

Kasımpaşa Beşiktaş CANLI

Kasımpaşa Beşiktaş maçını CANLI izlemek ve maçın kaç kaç olduğunu CANLI skor takibi ile haberimizden takip edebilirsiniz. Lider Başakşehir'in Alanyaspor deplasmanında 2 puan bırakmasıyla 26'şar puanı bulunan Kasımpaşa ve Beşiktaş kritik 3 puan için mücadele edecek. İşte Kasımpaşa Beşiktaş (BJK) CANLI...

Yeni Şafak
18:05 - 22/12/2018 Cumartesi
Güncelleme: 18:18 - 22/12/2018 Cumartesi
Diğer
Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor.
Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor.

Kasımpaşa Beşiktaş maçını CANLI izlemek ve maçın kaç kaç olduğunu CANLI skor takibi ile haberimizden takip edebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa, yarın Beşiktaş'ı konuk edecek. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Süper Lig'de yaptığı karşılaşmaların 8'ini kazanan Kasımpaşa, 2 müsabakadan ise beraberlikle ayrıldı. Ligdeki son 2 maçını kaybeden lacivert-beyazlılar, 26 puan ve averajla 6. sırada yer alıyor.

Beşiktaş ise ligin geride kalan 16 haftasında 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Kasımpaşa ile aynı puana sahip siyah-beyazlı ekip, averajla 3. sırada bulunuyor.

Mustafa Denizli'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Kasımpaşa'da sakatlıkları süren Abdul Rahman Khalili ile İlhan Depe, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.

İki takım arasında geçen sezon ilk yarıda Kasımpaşa'nın sahasında yapılan karşılaşma 2-2 berabere tamamlanmıştı. İkinci yarıdaki maçtan ise Beşiktaş 2-1 galip ayrılmıştı.

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ CANLI



Kasımpaşa'nın 11'i:

Ramazan, Ben Youssef, Veysel, Veigneau, Popov, Pavelka, Sadiku, Josue Sa, Koita, Trezeguet, Diagne.

Beşiktaş'ın 11'i:

Karius, Gökhan Gönül, Necip, Vida, Adriano, Medel, Atiba, Dorukhan, Ljajic, Lens, Mustafa Pektemek.

Kasımpaşa-Beşiktaş maçının VAR’ı Barış Şimşek oldu

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Kasımpaşa’nın bu akşam sahasında Beşiktaş ile oynayacağı mücadelenin VAR hakemi Barış Şimşek oldu. Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında bu akşam sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.Bu zorlu müsabakanın VAR hakemi ise Barış Şimşek oldu.

Riva’daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yer alan VAR merkezinde AVAR olarak da Mustafa Öğretmenoğlu yer alacak.Kasımpaşa-Beşiktaş mücadelesinin VAR’ı Barış Şimşek, geçtiğimiz haftanın önemli karşılaşmalarından biri olan M.Başakşehir-Galatasaray maçında da Video Yardımcı Hakem görevinde bulunmuştu.

Beşiktaş ile Kasımpaşa 31. randevuda

Beşiktaş ile Kasımpaşa, yarın yapacakları maçla lig tarihinde 31. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan 30 maçta siyah-beyazlıların üstünlüğü göze çarpıyor. Bugüne kadar oynanan müsabakalardan 20'sini Beşiktaş kazandı, 7 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 3 kez galibiyete ulaştı.

Beşiktaş'ın 64 golüne, Kasımpaşa 27 golle cevap verdi.

Geçen sezonun ilk yarısında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapılan maç 2-2 tamamlandı. Vodafone Park'taki müsabakayı ise ev sahibi Beşiktaş 2-1 kazandı.

Beşiktaş son yıllarda kazanmakta zorlanıyor

Beşiktaş, Süper Lig'de Kasımpaşa ile yaptığı son 6 maçın 4'ünde puan kaybetti.

Ligdeki son 6 karşılaşmada taraflar ikişer galibiyet aldı, iki maç da berabere sonuçlandı.

Kasımpaşa, evindeki son 3 maçı kaybetmedi

Sezonun flaş ekiplerinden Kasımpaşa, Süper Lig'de Beşiktaş ile evinde yaptığı son 3 maçta mağlup olmadı.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki son 3 maçta ev sahibi ekip 2015-2016 ve 2016-2017'de aynı sonuçla 2-1 galip geldi, geçen sezonki müsabaka 2-2 tamamlandı.

Beşiktaş'tan Burak Yılmaz açıklaması

Beşiktaş Kulübü, Trabzonspor'da kadro dışı kalan Burak Yılmaz'ı transfer edecekleri yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Siyah-beyazlı kulüpten, medyada yer alan haberlere yönelik yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Bugün bazı basın yayın organlarında yer alan Burak Yılmaz'ın kulübümüz ile görüştüğü ve kendisiyle anlaşıldığı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Ara transfer dönemi henüz başlamamakla birlikte; geçen transfer sezonundan bu yana Burak Yılmaz'ın kulübümüze transferi konusunda kendisiyle herhangi bir görüşme yapılmamıştır."

#Kasımpaşa Beşiktaş canlı izle
#Kasımpaşa Beşiktaş canlı skor
#Kasımpaşa Beşiktaş canlı
#Kasımpaşa Beşiktaş
#Kasımpaşa BJK canlı
#canlı izle
#canlı skor
5 yıl önce