|

Konya'da okullar tatil mi? 11 Ocak Konya Valiliği son dakika açıklaması

Konya'da 11 Ocak Çarşamba okullar tatil mi? Konya'da yoğun kar yağışları uzun zamandır etkisini sürdürüyor. Konya Valiliği ise kar yağışlarının ardından resmi açıklama yaptı. Peki 11 Ocak Çarşamba Konya'da okullar tatil mi?

Yeni Şafak
09:27 - 11/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 09:30 - 11/01/2017 Çarşamba
DHA
11 Ocak Konya'da okullar tatil mi?
11 Ocak Konya'da okullar tatil mi?

Konya Valiliği resmi açıklamayı yaptı. Konya'da okullar tatil mi sorusunun cevabı belli oldu. Kar yağışının etkisi altında kalan Konya'da okullar tatil edilmiş ve öğrenciler ise kar yağışının tadını çıkarmışlardı. 11 Ocak Çarşamba günü okulların tatil edilip edilmediğini merak ediliyordu. Meraklı bekleyiş sona erdi. Peki Konya'da okullar tatil mi?



Konya'da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kent merkezindeki 3 ilçe ile birlikte toplam 23 ilçe eğitim ve öğretime yarın olmak üzere 1 gün ara verildi.

Konya Valiliği tarafından, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle merkez ilçeler Selçuklu, Meram ve Karatay başta olmak üzere Derbent, Doğanhisar, Yunak, Sarayönü, Güneysınır, Bozkır, Seydişehir, Akşehir, Beyşehir, Hüyük, Ilgın, Tuzlukçu, Ahırlı, Hadim, Yalıhüyük, Çeltik ve Akören'de ilk ve orta dereceli okullar yarın olmak üzere 1 gün tatil edildi.


Hamile ve engelli kamu çalışanlarının da idari izinli sayılacağı belirtildi. Ayrıca Selçuklu Üniversitesi'nde de eğitime yarın ara verildi

#Konya
#11 Ocak Çarşamba
#Okullar tatil mi?
7 yıl önce