|

Kurban Bayramı mesajları! En güzel ve resimli Kurban Bayramı mesajları

Kurban Bayramı mesajlarını sizler için hazırlıyoruz. Küslerin barıştığı, dargınlıkların bittiği ve dostlukların çoğaldığı Kurban Bayramı’nda görüşemediğiniz sevdiklerinize en güzel mesajları atabilirsiniz. İster sosyal medya üzerinden resimli olarak isterseniz de SMS olarak Kurban Bayramı mesajlarını gönderebilirsiniz. İşte sizler için seçtiğimiz bu seneye özel Kurban Bayramı mesajları...

Yeni Şafak
15:25 - 1/08/2017 Salı
Güncelleme: 15:35 - 1/08/2017 Salı
Diğer
Kurban Bayramı mesajları
Kurban Bayramı mesajları
Kurban Bayramı
mesajları
yenisafak.com’da. Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte en güzle mesajlar araştırılıyor. En güzel mesajları göndermek için ince eleyip sık dokuyan vatandaşlar birbirinden güzel mesajları seçmeye çalışıyor. Hem resimli hem de anlamlı sözlerden oluşmuş bayram mesajlarını göndermek isteyenler için birbirinden güzel Kurban Bayramı mesajlarını hazırladık. İşte en güzel ve resimli Kurban Bayramı mesajları…
Kurban Bayramı mesajları
nı artık hem WhatsApp, hem Instagram hem de Facebook gibi sosyal medya uygulamalarının yanı sıra birçok yerde paylaşabilirsiniz. Özellikle akıllı cihazların kullanımının artmasıyla birlikte Kurban Bayramı mesajları resimli olarak daha çok gönderiliyor.

Operatörlerin de yaptığı internet paketi kampanyaları sayesinde internet kullanımı her geçen gün artıyor. Fiyatların uygun olması ve internet paketlerinin artırılmasının yanı sıra herkes mesajları SMS yerine WhatsApp veya Telegram gibi uygulamalar üzerinden gönderiyor.

İşte sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz en güzel Kurban Bayramı mesajları

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun! Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramının, yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle, Hayırlı Bayramlar.

En güzel Anıları birlikte paylaşmak dileği ile en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile mübarek Kurban bayramınızı kutlarız.

Bu mübarek bayramda kalplerinizde barış gözlerinizde umut etrafınızda sevgi olsun KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN...


Taptaze bir güneş doğdu bugün. O güneş hep senin ve sevdiklerin için parlasın. Işıl ışıl günler bizimle olsun. Bayramımız mübarek olsun!

Rabbimin sevdiği, sevdirdiği, sevindirdiği ve razı olduğu kullardan olabilmek ümidi ve niyazı ile Kurban Bayramınız mübarek olsun…

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım doya doya yaşayalım. Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!

Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır yalnız kalmamak için, bayramlar vardır dostluğu paylaşmak için. Kurban Bayramınız mübarek olsun...

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın.


Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun, bayramınız mübarek olsun...

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun, Bayramınız mübarek olsun.

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Bayramınız kutlu olsun.

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.


Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun...

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun...

Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi bayramlar!

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dileriz.

Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.



#Kurban Bayramı
#Kurban Bayramı mesajları
#Resimli Kurban Bayramı mesajları
7 yıl önce