|

Leyla Bilginel kimdir? Kaç yaşında, mesleği ne? Leyla Bilginel neden gündem oldu?

Leyla Bilginel sosyal medya paylaşımları ve yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Türkiye'de günlerdir süren orman yangınlarına ilişkin sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile konuşulmaya başlanan Leyla Bilginel hakkında detaylar merak kazandı. Leyla Bilginel kimdir?, Leyla Bilginel, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

22:31 - 7/08/2021 Cumartesi
Güncelleme: 22:52 - 7/08/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
leyla bilginel
leyla bilginel

Leyla Bilginel sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmesinin ardından 'Leyla Bilginel kimdir?' sorusu merak ediliyor. Oyunculuk yapan Leyla Bilginel Manavgat'ta gittiği bir mahallede AK Parti Gençlik Kolları'nın yardım ettiği vatandaşlara hakaret ederek sosyal medyada çok konuşulan isimlerden biri oldu.

LEYLA BİLGİNEL NEDEN GÜNDEM OLDU?

Oyuncu Leyla Bilginel, Manavgat'ta gittiği bir mahallede yangından maddi manevi zarar gören insanları aşağılayarak hakaret etti. Sosyal medyada yayınlanan bir videoda, AK Parti Gençlik Kolları üyelerinin yaptığı yardımları gören ve çarpıtan Bilginel, "Hal hatır sormaya, dolaşmaya gelmişler. İnsanın gerçekten zoruna gidiyor" ifadelerini kullandı.

Sonrasında yangından zarar gören vatandaşlara hakaret eden Bilginel, "Eğer onlardan yardım alıyorsanız ben vermem. Bu insanlara güveniyorsanız siz bilirsiniz. Hem ben vereyim hem onlar versin olmaz." şeklinde konuştu.

LEYLA BİLGİNEL KİMDİR?

Leyla Bilginel, 21 Aralık 1977 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Aslen Karslıdır. Ankara Hacettepe Üniversitesi İşletme bölümü mezun oldu. Bilginel soyadıyla tanınan oyuncunun asıl soyadı "Kömürcü"dür ancak mahkeme kararıyla değiştirdi.

2018 yılında Tayland'da yerleşen Leyla Bilginel, bir sivrisinek ısırığı yüzünden hastaneye kaldırılmıştı. Hastaneye kaldırılan Bilginel'e Dang humması (Dengue Fever) tanısı konulmuştu. Sağlık Bakanlığı, Bilginel'i uçakla ve ekip refakatinde İstanbul'a getirmiş ve hastaneye nakledilerek tedavi etmişti.

#leyla bilginel
#leyla bilginel kim
#oyuncu leyla bilginel
3 yıl önce