|

Lidya Grup, SIGN İstanbul 2018’de Teknoloji Şovu yapacak

Lidya Grup, SIGN İstanbul 2018’de milyon dolarlık dijital baskı makinelerini sergileyecek. Teknolojisiyle baskı sektörünün dünya devleri arasında yer alan Xerox, Epson ve EFI markalarının Türkiye distribütörü olan Lidya Grup standında, 3 markadan 15 makine yer alacak. Fuara özel yaptığı kampanyalı fiyatları nedeniyle, standında ülke genelinden ziyaretçilerini ağırlayacak.

iLAN
12:27 - 19/09/2018 Çarşamba
Güncelleme: 12:32 - 19/09/2018 Çarşamba
Diğer
Lidya Group
Lidya Group

20.Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri SIGN İstanbul 2018 Fuarı, 20-23 Eylül tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek. Fuarda, dijital baskı teknolojisi, tekstil baskı ve serigrafi teknolojisi, sign teknolojisi, görsel iletişim, Led & Led ekran, endüstriyel baskı, 3D baskı, promosyon gibi geniş bir ürün yelpazesini görme imkanı bulunacak.



Dijital baskı sektörünün “star makinelerini” sergileyecek

Dijital baskı sektörünün lideri olarak, fuarlarda teknoloji şovu yaptıklarını ifade eden Lidya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Öz, şunları söyledi:

“Geçmiş yıllarda ileri teknolojideki makineleri, sadece uluslararası fuarlarda görerek, inceleme fırsatlarını yakalıyorduk. Lidya Grup ile bu durum kesinlikle değişti. Sektörümüzde, dünyanın en ileri teknolojisine sahip olan star makinelerini, herkesin görebilmesi ve deneyimlemesi için standımızda sergileyeceğiz. Örneğin, 700 bin dolarlık bir makinemizin kurulumunu yaparak, teknolojisini ve üretim çıktılarını fuar ziyaretçileri ile paylaşacağız” dedi.

Sektöre “teknoloji danışmanlığı” yapıyor

Sahip oldukları bilgi birikimi ve tecrübeyi, pazardaki firmalar ile paylaştıklarını belirten Lidya Grup Grafik Sanatlar Satış Direktörü Adem Öz, şunları kaydetti:

“Bizim müşterilerimiz ile olan diyaloğumuz, sadece ürün satmak üzerine değil. Müşterilerimize, teknolojilerini ilerletme ve karlılıklarını arttırıp cirolarını yükseltme danışmanlığının yönlendirmelerini yapıyoruz. Türkiye’de birçok baskı merkezi Lidya Grup’un danışmanlığı ile büyümüştür ve başarı öykülerimize yenilerini eklemeye devam edeceğiz” dedi.

Farklı teknolojiye sahip olan 3 dünya markası, Lidya Grup çatısı altında birleşti

Dijital baskı sektöründe, farklı teknolojiye sahip olan 3 dünya markası, Lidya Grup çatısı altında birleşti. Xerox’un pazara sunduğu çözümler, A4 bazlı tabaka baskıdan, bobin endüstriyel üretim baskıya kadar, farklı gramajlardaki kağıt üzerine baskı çözümleridir. Epson tarafında, büyük format CAD baskıdan poster baskıya, iç mekandan dış mekana kadar baskı yapabilme teknolojisi mevcuttur. Endüstriyel reklamcılığa ve üretim sanayisine hitap eden EFI, en iddialı UV teknolojisine sahiptir ve kullanıcı tercihleri değerlendirildiğinde “maliyet fayda ve kesintisiz hizmet olguları” ile ön plana çıkmaktadır.

#teknoloji
#dijital baskı
#Lidya Grup
5 yıl önce
default-profile-img