|

Manchester United Milan Özetl İzle I İnanılmaz goller kaçtı

Manchester United Milan özet izle. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Manchester United sahasında Milan ile 1-1 berabere kaldı. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu ise sakatlığı nedeniyle forma şansı bulamadı. Fenerbahçeli eski futbolcu Simon Kjaer, attığı son dakika golüyle Milan'a can suyu oldu. İşte Manchester United Milan maç özeti ve golleri izle.

11:47 - 12/03/2021 Cuma
Güncelleme: 11:54 - 12/03/2021 Cuma
DHA
Manchester United Milan özet.
Manchester United Milan özet.

Manchester United Milan maç özeti ve golleri izle. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Manchester United sahasında Milan ile 1-1 berabere kaldı.

MANCHESTER UNITED MILAN ÖZET

Old Trafford'da oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın 46'ncı dakikasında oyuna dahil olan Amad Diallo Traore, 50'nci dakikada Manchester United'i 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşmanın 90 2'nci dakikasında Fenerbahçeli eski futbolcu Simon Kjaer, Milan'a beraberliği getirdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Milan'da forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ise sakatlığı nedeniyle karşılaşmada görev almadı.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçlarında 20:55 seasında oynanan diğer karşılaşmalarda alınan skorlar ise şöyle:

Dynamo Kiev - Villarreal: 0-2

Slavia Prag - Rangers: 1-1

Ajax - Young Boys: 3-0
#Manchester United Milan özet izle
#Manchester United Milan özet
#Manchester United Milan
3 yıl önce