|

Manisa Yeşilköy'de 4 büyüklüğünde deprem! Son depremler

Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Yeşilköy mahallesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Manisa'da bugün meydana gelen 4,2 büyüklüğündeki depremin ardından saat 19.44'te 4 şiddetinde depremle sallandı.

Yeni Şafak
20:21 - 19/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 20:27 - 19/04/2017 Çarşamba
DHA
Manisa Yeşilköy'de 4 büyüklüğünde deprem! Son depremler
Manisa Yeşilköy'de 4 büyüklüğünde deprem! Son depremler

Manisa'nın Yeşilköy Mahallesinde Richter Ölçeği'ne göre 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre saat saat 19:44'te merkezi üssü Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'ne bağlı Yeşilköy Mahallesinde Richter Ölçeği'ne göre 4 büyüklüğünde, yerin 5 kilometre altında deprem meydana geldi.


Manisa'da 4.2 büyüklüğünde deprem - Manisa'nın Saruhanlı İlçesi'nde, bugün saat 14.23'de Richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Başbakanlık Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Deprem Dairesi'nin verilerine göre, bugün saat 14.23'te, merkez üssü Manisa'nın Saruhanlı ilçesi olan 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 8.3 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, kısa süreli paniğe yol açtı. Manisa ve İzmir ile çevre ilçelerde de hissedilen depremde, ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi.

KAYMAKAM: HASAR YOK-
Manisa'nın Saruhanlı İlçesi merkezli 4.2 büyüklüğündeki deprem kentte paniğe neden oldu. Saruhanlı Kaymakamlığı'na vekalet eden Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, deprem sonrası kendilerine ulaşan herhangi bir olumsuzluğun olmadığını söyledi.
#Manisa
#deprem
#yeşilköy
#şehzadeler
#son depremler
7 yıl önce