|

Milli Savunma Bakanlığı personel alımı başvuruları

Milli Savunma Bakanlığı personel alımları için KPSS şartı olup olmadığı, alınacak personel sayısı ve son başvuru tarihi ne zaman olduğu merak konusu. İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
12:37 - 25/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 12:45 - 25/01/2017 Çarşamba
Diğer

Milli Savunma Bakanlığı personel alımları için KPSS şartı olup olmadığı, alınacak personel sayısı ve son başvuru tarihi ne zaman olduğu haberimizde.



Milli Savunma Bakanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarına çeşitli pozisyonlarda 135 Sivil Memur alımı gerçekleşecek. Bu alımlara normal alımların aksine onbinlerce kişinin başvurduğu biliniyor, bir o kadar da başvuru bekleniyor. Adaylar 6 Şubat 2017 tarihine kadar "

" adresi üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecek.



İlan Duyurusu ;


Milli Savunma Bakanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında memur olarak istihdam edilmek üzere, TABLO-1'de belirtilen faaliyet takvimine uygun olarak, TABLO-2'de yer alan niteliklerde devlet memuru kadrolarına, "657 sayılı Devlet Memurları Kanunu" ile "Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında İlk Defa Devlet Memurluğuna Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik" esaslarına göre personel seçimi yapılacaktır.



Kılavuzun ilgili bölümlerinde, kimlerin başvuru yapabilecekleri, başvuruların nasıl ve ne zaman yapılacağı, seçim aşamaları ve değerlendirme faaliyetleri ile devlet memurluğuna ilişkin genel bilgilere yer verilmiştir. Milli Savunma Bakanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında devlet memuru olarak görev almak istiyorsanız, başvuru kılavuzunu dikkatli bir şekilde okuyarak başvuruda bulunabilirsiniz.






#Milli Savunma Bakanlığı
#Milli Savunma Bakanlığı personel alımı
7 yıl önce