|

Partizan Beşiktaş maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?

Beşiktaş Partizan maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? sorularının yanıtı merak konusu oluyor. UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Partizan’ın konuğu olacak olan Beşiktaş, İstanbul’daki karşılaşma öncesinde avantajlı bir skor elde etmek istiyor. İşte BJK-Partizan maçının detayları...

Yeni Şafak
15:42 - 23/08/2018 Perşembe
IHA
Beşiktaş Partizan maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? sorularının yanıtı merak konusu oluyor.
Beşiktaş Partizan maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? sorularının yanıtı merak konusu oluyor.

Beşiktaş Partizan maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? sorularının yanıtı merak konusu oluyor. UEFA Avrupa Ligi’ne 2. Tur’da başlayan ve sırasıyla Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn ve Avusturya ekibi LASK Linz’i eleyerek Play-Off Turu’na yükselen Beşiktaş, gruplara kalmak için son engel olan Partizan’la eşleşti.

BEŞİKTAŞ PARTİZAN MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Beşiktaş-Partizan eşleşmesi UEFA’nın ‘Yüksek riskli maçlar’ listesinde yer aldığı için, iki mücadelede de rakip takım taraftarı yer almayacak. Partizan Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Slovakya Futbol Fedrasyonu’ndan Ivan Kruzliak yönetecek. UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda ilk maçlar 23 Ağustos’ta, rövanş maçları ise 30 Ağustos’ta oynanacak. Beşiktaş, Partizan ile ilk maçı deplasmanda oynayacak. Kruzliak’ın yardımcılıklarını Tomas Solomani ve Branislav Hancko yapacak. Karşılaşma TSİ 21.30’da başlayacak.

PARTİZAN BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Partizan Beşiktaş maçının hangi kanalda yayınlanacağı belli henüz belli değil. Yayıncı kuruluş maçın hangi kanalda oynanacağını açıkladığı anda haberimizde sizlerle paylaşacağız.

Negredo cezalı
LASK Linz ile Avusturya’da oynanan karşılaşmanın son dakikasında attığı golle turu getiren Alvaro Negredo, gördüğü kırmızı kart nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Daha önce 1’i hazırlık maçı olmak üzere Partizan’la 3 kez karşılaşan Beşiktaş, bu maçların tamamında rakibini mağlup etmeyi başardı. Slaven Bilic’in görevde olduğu 2014-2015 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’nde Partizan’la aynı grupta yer alan siyah-beyazlılar, deplasmanda oynanan karşılaşmayı 4-0, iç sahadaki mücadeleyi ise 2-1 kazanmayı başarmıştı. Beşiktaş o sezon Tottenham, Asteras ve Partizan’ın yer aldığı grubu lider bitirmiş, Partizan ise sonuncu olarak Avrupa Ligi’ne veda etmişti.

Oğuzhan kulübede

BB Erzurumspor karşılaşmasının ilk yarısında beklentilerin altında bir performans sergileyen, ikinci yarıda ise bulduğu gollerle maçı 3-1 kazanan Beşiktaş’ta bu maç öncesinde ilk 11 neredeyse şekillendi.

Siyah-beyazlıların Partizan karşısındaki muhtemel 11’i şu şekilde: Tolga-Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Caner - Tolgay, Medel, Adriano, Quaresma, Babel - Larin.

Beşiktaş kafilesi Sırbistan'a gitti

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın Sırbistan temsilcisi Partizan ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş kafilesi başkent Belgrad'a gitti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Belgrad'a gelen siyah-beyazlı kafile, kendilerini bekleyen otobüsle Nikola Tesla Havalimanı'ndan ayrıldı.

Hollandalı futbolcular Ryan Babel, Jeremain Lens, kart cezalısı İspanyol santrfor Alvaro Negredo ve UEFA listesinde bulunmayan Orkan Çınar, Mustafa Pektemek ile Atiba Hutchinson kafilede yer almadı.

Bu arada, Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Tanju Bilgiç de siyah-beyazlı takımla birlikte Sırbistan'a geldi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in Partizan maçı için kafilede yer verdiği isimler şöyle:

Tolga Zengin, Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu, Gökhan Gönül, Domagoj Vida, Pepe, Enzo Roco, Fatih Aksoy, Adriano Correia, Caner Erkin, Necip Uysal, Gary Medel, Tolgay Arslan, Dorukhan Toköz, Oğuzhan Özyakup, Mertcan Açıkgöz, Güven Yalçın, Gökhan Töre, Alpay Çelebi, Ricardo Quaresma, Umut Nayir, Cyle Larin, Vagner Love.

#Beşiktaş
#Partizan
#Beşiktaş Partizan maçı hangi kanalda
#Beşiktaş Partizan ne zaman
6 yıl önce