|

Regaip Gecesi sözleri: Anlamlı, güzel ve anlamlı, farklı Regaip Gecesi mesajları burada

Regaip gecesi anlamlı sözleri arayan Müslüman alemi, birbirlerinin kandilini kutlamak için internet üzerinden araştırmalarına devam ediyor. Recep ayında idrak edilen Regaip gecesi, perşembeyi cumaya bağlayan gece kutlandığı için de diğer kandillerden ayrılıyor. İşte anlamlı, güzel ve anlamlı Regaip gecesi mesajları.

18:49 - 18/02/2021 Perşembe
Güncelleme: 17:19 - 1/06/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Regaip gecesi sözleri
Regaip gecesi sözleri

Müslüman alemi için çok önemli olan bu günde çevrenizdekilere güzel ve anlamlı Regaip gecesi kutlama mesajları atmak istiyorsanız bu güzel hazırlanmış sözleri tercih edebilirsiniz.

En Güzel Regaip Gecesi Sözleri

Regaib Gecesi; kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe ederek geleceğimizi planlamamız için büyük bir fırsattır. Bu vesileyle Regaip Gecenizin hayırlara vesile olmasını dilerim.

Regaip gecesi mesajları Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanın duasıyla hayırlı kandiller.

Bugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Regaip geceniz mübarek olsun.

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kalpleriniz imanla dolsun, kandiliniz mübarek olsun.

Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer.

Anlamlı Regaip Gecesi Mesajları

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle kandilin mübarek olsun.

Biçarelere, dul ve aceze hatunlara bakmak için çalışıp, çabalayan kimsenin; gece sabaha kadar namaz kılan, her gün oruç tutan, meydan-I gazada cihad eden gibi Allah yanında rütbesi vardır.

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur.

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller.

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Regaib Geceniz mübarek olsun...

Kısa ve Güzel Regaip Gecesi Sözleri

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle Kandiliniz mübarek olsun.

Ey Rabbim Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Hayırlı Kandiller!

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Regaib gecenizi kutlarım Allah’a emanet olun. Güzel kandiller.

Ya Rabbi! Her Yerde Haddini Bilen, Gönül Aynasını Silen, Mahşerde Beraat Edip Yüzü Gülen Kullarından Eyle Bizleri..!! (Amin) Hayırlı Kandiller…

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun...

Regaip Gecesi Kutlama Mesajları

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun...

Regaip kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah’ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Hayırlı olsun…

Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanmasını temenni ediyor, Üç Aylar ve Regaib Gecenin bolluk, bereket, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum.

#regaip gecesi
#regaip gecesi sözleri
#regaip gecesi mesajları
3 yıl önce