|

Son dakika Aksaray’da AVM'nin asma tavanı çöktü!

Son dakika haberi olarak Aksaray'da kent merkezindeki bir alışveriş merkezinin asma tavanının çöktüğü bildirildi. Aksaray'daki Alışveriş Merkezi (AVM) tavanı çökmesi sonucunda vatandaşlar panik yaşadı. Aksaray'dan son dakika gelişmelerini ve detaylı bilgileri haberimizden takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
18:10 - 2/02/2017 Perşembe
Güncelleme: 18:17 - 2/02/2017 Perşembe
AA
Aksaray’da AVM'nin asma tavanı çöktü
Aksaray’da AVM'nin asma tavanı çöktü

- Aksaray'da kent merkezindeki bir alışveriş merkezinin asma tavanının çökmesi, paniğe yol açtı. Kılıçaslan Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinin giriş kısmındaki asma tavanı, aniden çöktü.



Müşterilerin de olduğu koridorda çöken asma tavan, korku ve paniğe neden oldu. Yaralananın olmadığı olayın ardından alışveriş merkezi görevliler tarafından boşaltıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı.



Görevliler olay yerinde inceleme yapıyor.





Aksaray'da Mamasın Barajı buz tuttu

Hava sıcaklıklarının eksi 20'lere kadar düştüğü Aksaray'da Mamasın Barajı'nın yüzeyi buz tuttu.


Aksaray'da günlerdir etkisini sürdüren soğuk hava, hayatı olumsuz etkilerken, sabaha karşı hava sıcaklığı eksi 20 derece olarak ölçüldü. Aksaray'da sulama ve içme suyunun karşılandığı Mamasın Barajı soğuk hava nedeniyle buz tuttu.



Aksaray'da baca yangını

Aksaray'da 4 katlı apartmanın çatı katındaki bacada çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü .


Yangın, Taşpazar Mahallesi 802 Sokakta bulunan Üçler Apartmanı'nın çatı katında çıktı. Edinilen bilgiye göre, çatı katında bulunan bacada bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Çatıdan çıkan yoğun dumanları fark eden vatandaşlar durumu hemen itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen AksarayBelediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek soğutma çalışması yaptı. Apartmanın çevresinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, yangının çıkış nedeni hakkında soruşturma başlattı.



#Aksaray’da alışveriş merkezinin tavanı çöktü
7 yıl önce