|

SON DAKİKA HABERLERİ: Bayrampaşa korkutan yangın büyüyor!

Son dakika Bayrampaşa'da büyük yangın meydana geldi ve yangın büyümeye devam ediyor. Bayrampaşa'da bir plastik atölyesinden meydana geldiği belirtilen büyük yangın ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ajanslardan gelen son dakika haberlerine göre fabrikada mahsur kalanların olduğu ifade belirtilirken çok büyük maddi hasar da meydana geldi.

Yeni Şafak
14:42 - 22/11/2016 Salı
Diğer

SON DAKİKA HABERLERİ: Bayrampaşa'da meydana gelen yangının detaylarını haberimizde inceleyebilirsiniz. Bayrampaşa'da 3 katlı atölyede çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Alınan bilgiye göre, Baltaş Kilimciler Sanayi Sitesi'ndeki atölyede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İş yerinde çalışanlar itfaiyeye haber verirken, kısa sürede büyüyen alevler 3 katlı binayı sardı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini aldı. İtfaiye görevlileri de söndürme çalışmalarına başladığı son dakika haberleri arasında yer alıyor. Son dakika Bayrampaşa yerel haberleri yenisafak.com adresinden takip edebilirsiniz.



Bayrampaşa'da ayakkabı tabanı imalathanesinde çıkan yangının kontrol altına alınamaması üzerine takviye itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Baltaş Kilimciler Sanayi Sitesi'ndeki ayakkabı imalathanesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasına rağmen kontrol altına alınamadı. İmalathanede ayakkabı tabanı yapımında kullanılan kauçuk ve plastik ham maddelerin yoğun şekilde yanmasından dolayı alevlerin çevredeki binalara sıçrama ihtimali üzerine takviye ekip talebinde bulunuldu. Bölgedeki itfaiye ekiplerinin aralıksız çalışmasına rağmen yangının söndürülememesi üzerine Anadolu yakasından da takviye itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın bölgesinde önlem alan polis ekipleri ise eski Edirne asfaltındaki trafiği güvenlik amacıyla kontrollü olarak sağlamaya başladı. Olay yerindeki itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.



Bayrampaşa'da plastik fabrikasında çıkan yangında yaşanan patlamalar havadan görüntülendi. Bayrampaşa Baltaş Kilimciler Sanayi Sitesi'nde çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Saatlerdir büyüyerek devam eden yangın, havadan da görüntülendi. İtfaiyenin çalışmaları sırasında yangında patlamalar yaşandığı da görüldü.




Bayrampaşa'daki yangın okul tatil ettirdi


Bayrampaşa'da sanayi sitesinde bulunan bir plastik fabrikasında çıkan yangın nedeniyle çevrede bulunan okullar 1 gün tatil edildi. Bayrampaşa'da sanayi sitesinde bulunan bir plastik fabrikasında saat 11.00 sıralarında yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen hala devam eden ve zaman zaman patlamaların yaşandığı yangın nedeniyle gökyüzünü duman bulutları kapladı. Bunun üzerine yangına oldukça yakın mesafede olan okullar öğrencilerin dumandan zehirlenme riskine karşı 1 gün tatil edildi. Tatil edilen Mustafa Itri İlköğretim Okulunda sabah öğrenim gören öğrenciler öğretmenleri tarafından evlerine gönderildi. Bazı öğrenciler kendi imkanlarıyla evlerine giderken bazı öğrencileri ise aileleri okula gelerek evlerine götürdü. Öğlen öğretim gören çocuklar ise mesaj yoluyla bilgilendirildi. Aileler okulun yoğun dumandan dolayı tatil edildiğini söyledi.












#Son dakika
#Son dakika haberleri
#Bayrampaşa
#Son dakika yangın haberi
#Son dakika yangın
#Yangın haberi
7 yıl önce