|

Son dakika Maslak'ta feci trafik kazası haberi: 1 ölü 5 yaralı

Son Dakika Maslak Haber: Maslak Büyükdere Caddesi'nde kontrolden çıkan beton mikseri araçlara çarparak devrildiği son dakika İstanbul Maslak yerel haberleri arasında yer alıyor. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. İşte son dakika Maslak kaza haberinin detayları...

Yeni Şafak
11:39 - 5/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 08:48 - 5/10/2016 Çarşamba
Diğer

Son Dakika Maslak Haber: Maslak Büyükdere Caddesi'nde kontrolden çıkan beton mikseri araçlara çarparak devrildi. Feci kazada 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevkedilirken yol trafiğe kapandığı son dakika haberleri arasında yer alıyor. En güncel ve son dakika Maslak haberlerini yenisafak.com adresinden takip edebilirsiniz.



İstanbul Tuzla'da yakıt tankeri devrildi

Son dakika Tuzla haber: TEM Otoyolu Tuzla mevkiinde mazot yüklü tanker bariyerleri aşarak devrildi. Kazada sürücü yaralanırken itfaiye ekipleri sızıntıya köpükle müdahale etti.Kaza saat 09.00 sıralarında TEM Otoyolu Edirne istikameti Orhanlı mevkiinde meydana geldi. Namet Öz'ün kullandığı mazot yüklü tanker seyir halindeki bir otomobilin sıkıştırması nedeniyle kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, bariyerleri aşarak yoldan çıktı. Yaklaşık 50 metre ilerleyen tanker daha sonra devrilerek yan yattı. Kazayı gören vatandaşlar durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi .İhbar üzerine olay yerine OSB,Orhanlı ve Tuzla itfaiye grupları sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti. Yaralı sürücü sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.





#İstanbul
#Son dakika
#Son dakika haberleri
#Maslak
#Trafik kazası
8 yıl önce