|

Zlatan İbrahimovic Manchester United'da - Son dakika

Zlatan İbrahimovic İngiliz devi Manchester United'la anlaştığını resmen açıkladı. Sosyal medya hesabından transferini duyuran Zlatan İbrahimovic, Manchester United seyircilerini sevince boğdu. İşte son dakika İbrahmovic transferinin detayları.

Yeni Şafak
18:23 - 30/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:50 - 30/06/2016 Perşembe
Diğer

Zlatan İbrahimovic'in Manchester United'a transferi sezonun sona ermesiyle birlikte tüm dünyada konuşulmaya başlanmıştı. Çıkan haberlerde Manchester United'a transfer ihtimali yüksek olarak görülen İsveç'li süper yıldız Zlatan İbrahimovic Euro 2016'nın kendileri için sona ermesinin ardından transferini resmen açıkladı. Yeni sezonda Louis Van Gaal ile yollarını ayıran kırmızı şeytanlar, kariyerinde bir çok başarıya imza atan dünyaca ünlü teknik direktörlük Jose Mourinho'yla anlaştı.



Jose Mourinho'nun takımında görmek istediği Zlatan İbrahimovic önümüzdeki sezonda forvet hattına yapıcağı katkılar şimdiden İngiltere'de konuşulmaya başladı. Adeta tecrübe abidesi olan yıldız oyuncu gelecek sezon Manchester United formasını terletecek.






İsveçli futbolcu Zlatan Ibrahimovic, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile anlaştığını sosyal medyadan yaptığı açıklamayla duyurdu.Paris Saint-Germain ile yaşadığı üst üste 4 lig şampiyonluğunun ardından Fransız ekibine veda eden ve adı uzun süredir Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğe getirildiği Manchester United ile anılan 34 yaşındaki yıldız futbolcu, Manchester ekibinin logosunu koyduğu Instagram hesabından, "Dünyayı haberdar etmenin zamanı geldi. Sıradaki durağım Manchester United." paylaşımını yaptı.İngiliz basını, bonservisi elinde olan futbolcunun Manchester ekibiyle bir yıllık sözleşme imzalayacağını ve haftalık 220 bin sterlin alacağını yazdı.Ibrahimovic ve Mourinho, 2008-2009 sezonunda İtalyan ekiplerinden Inter'de beraber çalışmış, Portekizli teknik adam kulüpten ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Ibra, her zaman kalbimde olacak. Çok özel ve dünyanın en iyi golcülerinden biri." değerlendirmesinde bulunmuştu.Manchester United, İspanyol ekibi Villarreal'den kadrosuna kattığı savunma oyuncusu Eric Bailly'nin ardından yeni sezon öncesinde ikinci transferini gerçekleştirmiş oldu. Video: İbrahimovic'in attığı imkansız goller

#Zlatan İbrahimovic
#Manchester United
#İsveç
8 yıl önce