|

Zonguldak Ereğli’de okullar tatil edildi

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gölyaka'daki saat 04.08'de meydana gelen depremde Düzce'de 37, İstanbul’da 1, Zonguldak'ta 6, Sakarya'da 1 ve Bolu'da 1 olmak üzere 46 kişi yaralandı. Deprem sonrası Düzce, Sakarya, Bolu ile Zonguldak Ereğli’de eğitim öğretime ara verildi. Peki Zonguldak’ta okullar kaç gün tatil? Yarın Ereğli’değ okullar tatil mi?

10:11 - 23/11/2022 الأربعاء
Güncelleme: 10:14 - 23/11/2022 الأربعاء
Yeni Şafak
Zonguldak Ereğli'de okullar tatil mi?
Zonguldak Ereğli'de okullar tatil mi?

Düzce'de merkez üssü Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'ın verilerine göre; deprem 6,81 kilometre derinlikte gerçekleşti. AFAD'dan yapılan açıklamada, olay yerine Düzce, Ankara, İstanbul, Bursa, Bolu, Sakarya, Zonguldak, Kocaeli AFAD ve Kızılay ekiplerinin sevk edildiği ve Afet Hasar Tespit Grubu ekiplerinin bölgede hasar tespit çalışmalarına başladığı belirtildi.

Sakarya AFAD'dan 1 mobil koordinasyon tırı, 1 sosyal çalışma tırı ve 2 adet arama köpeğinin, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından da 1 mobil laboratuvar aracı ve 6 izleme aracının bölgeye sevk edildiği aktarıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Sağlık Bakanlığından alınan bilgide an itibarıyla Düzce'de 37 kişi, İstanbul'da 1 kişi, Zonguldak'ta 6 kişi, Sakarya'da 1 kişi ve Bolu'da 1 kişi olmak üzere toplam 46 yaralı olduğu bildirilmiştir."

Zonguldak’ta okullar tatil mi, kaç gün tatil?

Zonguldak’ta vatandaşların depremin ardından dışarı çıktığı görüldü. Deprem nedeniyle eğitime ara verilen kentler arasında Zonguldak da katıldı. Ereğli Kaymakamlığı, hasta, hamile ve engellilere de bir gün izin verdi.



#Zonguldak
#ereğli
#deprem
#okul tatil
1 عام قبل