|

Kolombiya'ya uzanan yardım eli

İHH ile Katarlı yardım kuruluşu Eid Charity Vakfı iş birliğinde başkent Bogota ile Medellin kentinde 250'yi aşkın ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı yapıldı.

Yeni Şafak
10:39 - 7/06/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:52 - 7/06/2017 Çarşamba
AA
İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Kolombiya'nın başkenti Bogota ile Medellin kentinde ramazan dolayısıyla gıda yardımı dağıttı.
İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Kolombiya'nın başkenti Bogota ile Medellin kentinde ramazan dolayısıyla gıda yardımı dağıttı.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Kolombiya'nın başkenti Bogota ile Medellin kentinde ramazan dolayısıyla gıda yardımı dağıttı. Bogota'daki yardımlar, vakfın Latin Amerika'da yürüttüğü ramazan çalışmaları kapsamında bu ülkede bulunan görevlileri tarafından İstanbul Mescidi'ndeki iftarın ardından ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.


250'den fazla aileye yardım

Vakfın Kaynak Geliştirme Birimi görevlisi Mehmet Çelik, Katarlı yardım kuruluşu Eid Charity Vakfı ile yürüttükleri faaliyetler hakkında açıklamalarda bulundu. Çelik, Kolombiya'da 250'den fazla aileye yardım ulaştıklarını belirterek, İHH'nın Bogota ve Medellin'de ramazan çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Kolombiya'dan sonra Ekvador ve Peru'da iftar organizasyonu düzenleyerek kumanya dağıtacaklarını anlatan Çelik, "Çalışmaları birlikte yürüttüğümüz Katarlı yardım kuruluşu Eid Charity'ye de buradan teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin" dedi.

#İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı
#Eid Charity
#Katar
#Kolombiya
#İHH
7 yıl önce