|

15 Temmuz gibi sahip çıkın

AK Parti, Türkiye için kritik öneme sahip 24 Haziran’a saatler kala partililere Cumhurbaşkanı Erdoğan kanalıyla 15 Temmuz’da milli iradeye sahip çıktıkları gibi sandıklara sahip çıkmaları talimatını verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/06/2018 السبت
Güncelleme: 03:15 - 23/06/2018 السبت
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, teşkilata "sandıklara sahip çıkın" mesajı verdi. 24 Haziran’da bugüne kadar kazanılan tüm zaferlerin taçlandırılacağına işaret eden Erdoğan, AK Parti'nin hazırladığı "Sandık Rehberi 2018" kitapçığında teşkilata şöyle seslendi: "Bugüne kadar demokraside, özgürlüklerde, ekonomide, yatırımlarda, sosyal ve siyasi her alanda elde ettiğimiz kazanımlarımızın perçinlenmesi için 24 Haziran'daki cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin her ikisinden de üstün bir başarı ile çıkmamız şarttır.

SANDIK SEÇİMİN NAMUSUDUR

Bugüne kadar elde ettiğimiz seçim zaferlerinde, teşkilatlarımızın sandığa sahip çıkmasının katkısı çok büyüktür. 15 Temmuz gecesi meydanları doldurarak inançları ve özgürlükleri ve gelecekleri için hain FETÖ’cü darbecilere meydan okuyan vatandaşlarımızın milli iradeye sahip çıktığı gibi biz de hep beraber sandıklara sahip çıkmalıyız. Unutmayınız ki seçim sandıkta kazanılır. Yine unutmayınız ki, sandık seçimin namusudur." Kitapçıkta Erdoğan'ın mesajlarının yanı sıra seçim sırasında meydana gelebilecek usulsüzlüklere karşı sandık görevlilerinin dikkatli olması istendi.

#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#15 Temmuz
#Seçim
٪d سنوات قبل