|

Çözüm üreten lider istiyoruz

Çanakkaleli gençler, muhalefet partilerinin “yıkmak” üzerine kurulu vaadlerini eleştirerek “Vaadlerle değil çözüm üzerine konuşan bir lider istiyoruz. Yeniliklere açık, üretken ve öğrencinin yanında olan bir cumhurbaşkanı olsun” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/06/2018 Perşembe
Güncelleme: 02:00 - 14/06/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Yeni Şafak ekibi Çanakkale'deydi.
Yeni Şafak ekibi Çanakkale'deydi.

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Yeni Şafak ve tvnet ekipleri seçim otobüsüyle seçmenin nabzını tutmaya devam ediyor. Ekiplerimizin bu seferki durağı şehitler diyarı Çanakkale oldu. Muhalefet liderlerinin vaadlerini eleştiren Çanakkale halkı, “Çözüm üreten lider istiyoruz dedi. Çanakkaleli seçmenlerin seçimlere ilişkin görüşleri ise şöyle:


GENÇLERİN YANINDA OLAN BAŞKAN

Mehmet Avcı: “Özgürlükçü ve öğrencinin yanında olan bir Cumhurbaşkanı istiyorum.”


Yusuf Berke Erarslan: “Hayalimdeki lider vaadler üzerine değil de çözümler üzerine konuşan biri.”


Emre Levent: “Yeniliklere açık üretken bir cumhurbaşkanı istiyorum. Ben kendim için bir vaat istemiyorum. Benim ülkeme nasıl yatırım yapabilir? Nasıl geliştirebilir? Bunlar için çalışan ve gençlerin yanında olan bir cumhurbaşkanı istiyorum.”


VATANI İÇİN ÇALIŞAN BİR LİDER

Mikail Levent: “Benim Cumhurbaşkanım bilime önem vermeli. Millet İttifakı bana çok doğru gelmiyor. Atatürk’ün partisi nasıl teröristlerle bir olur? Cumhurbaşkanımdan genç olarak iyi bir gelecek bekliyorum.”


Gülcan Sönmez: “Vatanı için çalışan, ülkesinin bekasını düşünen bir cumhurbaşkanı istiyorum. Bu yüzden tekrardan Recep Tayyip Erdoğan diyorum.”


ANNEM ASKERİYEYE GİREMEDİ

Özgür Tepeli: “Ben Cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyorum. Yaptıkları ortada. Herkes konuşuyor. Dövizin yükselmesinin sebebini ülkemizin durmadan ilerleyişi olarak görüyorum. Dünya ülkeleri bizi rahat bırakmıyorlar. 19 yaşındayım ama annemin babamın anlattıklarını duyuyorum. AK Parti'den önce abimin yemin törenine annem sırf başörtülü olduğu için katılamamıştı.”

MUHALEFET PARTİLERİNİ ÖNCEDEN GÖRDÜK

Ali Çambel: “Dış ülkelere karşı duruşuyla milletinin yanında olmasından dolayı benim Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan. Bizim içimizden biri. Cumhurbaşkanı gelecek de seninle karşılıklı konuşacak. Millet İttifakı'nın partilerini önceden gördük, yaşadık, biliyoruz. İster Millet İttifakı olsun ister başka bir şey ben Cumhur İttifakı'ndan başkasını tanımam.”

ERDOĞAN BİZLERLE BİRLİKTE YÜRÜYOR

Bilgi Karaoğlu: “Ben reisimizden memnunum. Ülkesine sahip çıkıyor. Bizleri de yanına alarak birlikte ilerliyor. Ama muhalefet öyle mi? Bize tepeden bakıyorlar. Recep Tayyip Erdoğan milletin adamı.”

Kadriye Demir: “Cumhurbaşkanımızdan memnunum. Sadece engelli aylıklarının iyileştirilmesini ve istihdamın daha çok desteklenmesini istiyorum. Biz AK Parti'ye alışkınız. Yalansız dolansız icraat yapıyorlar. Fakat diğer partileri de görüyorum. Allah korusun şer ittifakı başa geçerse vay halimize.”


Çağ atladık

Fazıl Kurş, “Şu anki cumhurbaşkanımızdan memnunuz. Köprüler, yollar ve hastaneler başta olmak üzere yapabileceğinin en iyisini yaptı. Mükemmel bir çağ atladık. 16 yıl önce bugünleri hayal bile edemezdik” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan memnun olduğunu söyleyen Şükrü Gezmen şunları söyledi: “Bir liderde olması gereken her şey Erdoğan’da var.”


Türkiyemiz şahlandı

Sema Sevengil, “Ben Tayyip Erdoğan’dan başka Cumhurbaşkanı düşünemiyorum. Çünkü o bence sadece Türkiye’nin değil dünyanın lideri. Ülkemizi çok güzel idare ediyor. Ondan başkası eğer başımıza gelirse biz komşu ülkelerimizden daha beter oluruz. Şu anda oturmuş bir düzen var. Muhalefete bakıyorum. Onlardan bir şey olmaz. Tayyip Erdoğan’dan başkasını ülkemde lider olarak görmek istemiyorum. Cumhurbaşkanımızın yapmadığı kalmadı ki. Türkiye’mizi şahlandırdı” dedi.

#Çanakkale
#Seçim
6 yıl önce