|

Kıraathanelere gençlerden destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın millet kıraathanesi açıklamaları Yozgatlı gençleri heyecanlandırdı: “Kitap okunan yerlerin fazlalaşması, hem kültür olarak hem edebiyat olarak kendimizi geliştirmemize katkı sağlayacaktır."

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/06/2018 Cuma
Güncelleme: 02:51 - 15/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
Coşkun Çiftçi
Coşkun Çiftçi

Yeni Şafak ve tvnet seçim otobüsünün bu seferki durağı Yozgat oldu. Yozgatlı gençlerden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın millet kıraathanesi açıklamalarına tam destek geldi. Yozgatlılar’ın 24 Haziran seçimleri için yaptığı yorumlar şöyle:

MUHALEFET DE DESTEKLESİN

Çelebi Boran: “Oy vermemde önceliğim terörle mücadele, ekonomi, eğitim olacak. Bunlarla ilgili kimin mücadele verdiği ortada. Erdoğan güçlü bir lider. Dünyada sesi iyi çıkan, başarılı bir lider. Erdoğan’ın açıkladığı millet kıraathanelerini destekliyorum. Yozgat’ta bir tane kitap satan yer var. Üniversite öğrencileri açısından olsun bizim açımızdan olsun kitap okunan yerlerin fazlalaşması, hem kültür olarak hem edebiyat olarak kendimizi geliştirmemize katkı sağlayacaktır. Muhalefetin de bu projeyi desteklemesi lazım.”

KIRAATHANELERİ ÖNEMSİYORUM

Muzaffer Aslan: “Millet İttifakı bana saçma geliyor. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir ittifak görülmemiştir. Bu tamamen yıkım ittifakıdır. Erdoğan’ı yıkmak için kurulmuş bir ittifaktır. Tayyip Erdoğan’ın yaptıkları belli. Erdoğan’ın kıraathane projesini önemsiyorum.

HİZMETLERDE AYRIM YOK

Coşkun Çiftçi: “Türkiye’nin 2023 hedeflerine ilerlemesi için durmak yok yola devam diyorum. Türkiye 25 Haziran sabahı yeni sistem ile yönetilmeye başlayacak. Bu yeni sistemin Türkiye’ye daha faydalı olacağını düşünüyorum. Erdoğan’ın kıraathaneler projesini desteklemek lazım. Erdoğan, her şeyi bizim için ayrım yapmadan yapıyor. Kıraathaneler de çocuklarımızın okumasından kim rahatsız olur?”

TÜRKİYE ÇAĞ ATLADI

İbrahim İşbilen: “Hizmetlerin devam etmesi için AK Parti kalsın istiyorum. Yol, hastane, hızlı treni, havaalanı ile Türkiye çağ atladı.”

Mehmet Ünal: “Erdoğan’ın yaptığı işleri kimse yapamaz. Bisiklete binmeyle bu işler olmaz. Bu iş icraat ile olur.”


KUKLALARA MI OY VERELİM?

Cuma Uçar: “Sonuna kadar Erdoğan’ı destekliyorum. Dünyaya resti çeken dünya liderini bırakıp da Meral Akşener ya da Muharrem İnce’yi mi tercih edelim? Bunların hepsi kukla. Ben herkese soruyorum bu kuklalara oy verir misin?”

MİLLET İTTİFAKI BALON GİBİ

Bünyamin Ayverdi: “Millet İttifakı yapmacık. Diğer adaylar balon misali. 24 Haziran akşamı sönecekler.”

Emre Başer: “Gençlere yönelik projeleri beğeniyorum. Erdoğan’ın bundan sonra da gençlere yatırım yapmaya devam edeceğini düşünüyorum. Gelecek gençlerin elinde, yani bizim elimizde.”


Millet İttifakı balon misali

Bünyamin Ayverdi şunları söyledi: “Vatan ve millet için hayırlı olur. Erdoğan gibi bir lider ya gelir ya gelmez. Avrupa Erdoğan’ın görüntüsünden korkuyor. Böyle bir liderin devam etmesini isterim. Millet İttifakı yapmacık. Diğer adaylar balon misali. 24 Haziran akşamı sönecekler. Türkiye’nin geleceği, refahı için Erdoğan dışında başka alternatif yok. Yapılanların hepsi Erdoğan’a cephe almak için. Yegane dertleri Erdoğan ve Türkiye’yi yıkmak istemeleri”


Gelecek bizim ellerimizde

24 Haziran’da ilk kez oy kullanacağını söyleyen 18 yaşındaki Emre Başer, “Seçimler gençler içinde çok önemli. Gençlere yönelik projeleri beğeniyorum. Erdoğan’ın bundan sonra da gençlere yatırım yapmaya devam edeceğini düşünüyorum. Çünkü gençleri önemsiyor. Geleceğin gençlerde olduğunu görüyor. Gelecek gençlerin elinde, yani bizim elimizde. Diğer adayların vaadleri hiç bir gerçekçi gelmiyor. Sadece şov yapıyorlar. Millet bu şova inanmıyor” diye konuştu.

Projelerden memnunuz

Çocuklarıyla birlikte sorulaırmızı cevaplayan Asiye Par, Rabia Yüce ve Arife Yüce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kadınlara yönelik projelerinden memnun olduklarını söyledi.

Asiye Par:
“Erdoğan millete güven veriyor. İslam devletlerinin lideri. Doğum sonrası kadınlara verilen izinlerden memnunum. Her adaya saygı duyuyorum fakat bana onların söyledikleri gerçekçi gelmiyor.”
Rabia Yüce:
“Erdoğan’ın kazanması gerekiyor. Kadınlara yönelik yapılanlardan memnunuz.”

Arife Yüce:
“Erdoğan ile Türkiye güzelleşti. Diğer adaylar bana hitap etmiyor. Erdoğan’ın çok gerisinde kalacaklar. Kadınlara yönelik çalışmalardan memnunuz. Özellikle başörtüsü sorununu çözdü, kadınların iş hayatına katılımını arttırdı.”
#Seçim
#Yozgat
6 yıl önce