|

Millet İttifakı ile bir yere varılmaz

Tekirdağlılar, CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi’nin kurduğu Millet İttifakı’na tepki gösterdi: “Benim askerime silah doğrultan HDP ile kol kola geziyorlar. Buna da Millet İttifakı diyorlar. Bu kadarına da pes. Millet İttifakı ile bir yere varılmaz.”

Yeni Şafak ve
04:00 - 11/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 03:29 - 11/06/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Nihat Çebi
Nihat Çebi

Yeni Şafak ve tvnet ekibinin diğer durağı Vatan Şairi Namık Kemal’in doğduğu Tekirdağ oldu. Seçmenler, Millet İttifakı ile bir yere varılamayacağını söyledi.

BU KADARINA PES

Nihat Çebi, şunları söyledi: “Allah Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin. Diğerleri, benim askerime silah doğrultan HDP ile kol kola geziyor. Buna da Millet İttifakı diyorlar. Bu kadarına da pes. Millet İttifakı ile bu ülke bir yere varamaz. Koskoca paşanın apoletlerini sökecekmiş. Böyle konuşup da kendini rezil etme İnce.”

BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ

Adaletli ve birleştirici bir lider istediğine dikkat çeken İsmail Fidan, “Topluma örnek olacak bir cumhurbaşkanı istiyorum” dedi. . Seval Geçimkuru, “16 yıldır Türkiye’de çok şey değişti. Birçok alanda yenilik sağlandı” dedi. Yaşar Kuru şöyle konuştu: “En alttan en üste kadar herkesin hakkını göz edecek bir cumhurbaşkanı istiyorum.”

KENDİ ARASINDA ANLAŞAMIYOR

Kendisine en yakın gördüğü adayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyleyen Gökhan Aydemir, “Halkın sorunlarını bilen geçmişten günümüze yaptıklarıyla en önde olan lider Erdoğan’dır. Diğer tarafta da, halk için hiç bir şey yapmayan adaylar var. Kendi aralarında anlaşamayan, genel başkan bile yapmayıp da Cumhurbaşkanı adayı yapan bir CHP var” dedi. Mehmet Kazkan da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünya lideri olduğunu belirtti.

#Recep Tayyip Erdoğan
#Mehmet Kazkan
#Gökhan Aydemir
6 yıl önce