|

SP’den Gül’e ziyaret

Çatı adaylığı için nabız yoklayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü Maslak’taki çalışma ofisinde ziyaret etti. Karamollaoğlu, 2 saat 15 dakika sonra bir açıklama yapmadan ayrıldı. Gül de herhangi bir açıklama yapmadı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 02:45 - 26/04/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Gül’ün ofisinde 2 saat 15 dakika
Gül’ün ofisinde 2 saat 15 dakika

Muhalefetin çatı aday arayışı sürerken, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ikna çabaları sürüyor. Bu kapsamda Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Abdullah Gül'ü Maslak'taki çalışma ofisinde ziyaret etti.

Görüşmede 24 Haziran 2018'deki seçimde Gül'ün cumhurbaşkanı adaylığının masaya yatırıldığı öğrenildi.

AÇIKLAMA YAPILMADI

Basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 2 saat 15 dakika sürdü. Gül'ün cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağının bu görüşmenin ardından netleşmesi bekleniyordu. Ancak Temel Karamollaoğlu, görüşmenin ardından açıklama yapmadan ofisten ayrıldı. Abdullah Gül’ün de herhangi bir açıklama yapmayacağı belirtildi.

ÖNCEKİ GÜN DE GÖRÜŞTÜ

Önceki gün gerçekleşen Necmettin Erbakan Ödülleri'nde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yan yana oturmuş ve uzun bir süre sohbet etmişti. Daha önce de Abdullah Gül, AK Parti Konya Milletvekili ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de sürpriz olarak nitelendirilen bir görüşme gerçekleştirmişti.

#Saadet partisi
#Abdullah Gül
6 yıl önce