|

Savulun, kemirgenler dünyayı kurtarmaya geliyor!

Ali Murat Güven
00:00 - 20/09/2009 Pazar
Güncelleme: 17:27 - 21/09/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Savulun, kemirgenler dünyayı kurtarmaya geliyor!
Savulun, kemirgenler dünyayı kurtarmaya geliyor!

G-GÜCÜ / G-Force
Yapım Yılı ve Ülkesi:
2009, ABD yapımı

Türü ve Süresi:
3 Boyutlu Animasyon / Gençlik Serüveni / 88 dakika

Gösterim Dili:
Orijinal seslendirmesi İngilizce olan bu film, ülkemizde Türkçe seslendirilmiş kopyalarla gösterime sunulmuştur.

Yönetmen:
Hoyt H. Yeatman Jr.

Senaryo Ekibi:
(Öykü) David P.I. James, Hoyt H. Yeatman Jr (Senaryo) Cormac Wibberley, Marianne Wibberley

Görüntü Yönetmeni:
Bojan Bazelli

Özgün Müzik Bestecisi:
Trevor Rabin

Kurgu Ekibi:
Mark Goldblatt, Jason Hellman

Sanat Yönetimi Ekibi:
Deborah Evans (Yapım Tasarımcısı), Ramsey Avery (Sanat Yönetmeni), Leslie E. Rollins (Set Dekoratörü), Ellen Mirojnick (Kostüm Tasarımcısı), Deborah La Mia Denaver (Makyaj Tasarımcısı), Peter Tothpal (Saç Tasarımcısı)

Oyuncular:
(Sanal baş karakterler Darwin, Blaster, Juarez, Speckles, Hurley ve Bucky dışında) Bill Nighy (Leonard Saber), Will Arnett (Kip Killian), Zach Galifianakis (Ben), Kelli Garner (Marcie), Tyler Patrick Jones (Connor), Piper Mackenzie Harris (Penny), Gabriel Cassesus (Özel Ajan Trigstad), Jack Conley (Özel Ajan Carter), Niecy Nash (Rosalita), Justin Mentell (Terrell)

İthalatçı ve Dağıtıcı Şirket:
UIP

İçerik Uyarıları:
Her yaş grubundan izleyiciler için uygundur.

Resmî İnternet Sitesi ve Fragmanı:

Yıldız Puanı:
* * *

Ünlü yapımcı Jerry Bruckheimer, hayvanların casusluk faaliyetlerinde kullanılmak üzere eğitildiği gizli bir hükûmet programındaki son gelişmeleri ele alan serüven-komedi filmi “G-Gücü” ile ilk 3 boyutlu filmine imza atıyor. En gelişmiş casusluk ekipmanlarıyla donatılmış olan bu eğitimli kobay fareler, dünyanın kaderinin patilerinde olduğunu fark ediyorlar.


G-Gücü'nün üyeleri kobay ajan Darwin; sürekli tavır takınan, her şeyin aşırısını ve Juarez'i seven silah uzmanı Blaster; dövüş sanatları uzmanı seksi Juarez; ayrıca duvardaki sinek kadar rahatça gizlenebilen istihbarat uzmanı Mooch ve bilgisayar ile bilgi teknolojisi uzmanı yıldız burunlu köstebek Speckles'tir.


G-Gücü üyeleri, girdikleri bu soluk kesici serüven sırasında, bir evcil hayvan mağazasında mahsur kalan hayvanlar âleminin diğer iki sıra dışı üyesi Hurley ve sınırlar konusunda son derece takıntılı bir hamster olan Bucky ile tanışacaklardır.


15 yıl önce