|

Sinop'ta yolcu otobüsü kazası: 5 ölü! Son dakika Sinop haberleri

Sinop haberleri! Sinop'ta yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu trafik kazası meydana geldi ve kaza sonucunda 5 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin de yaralandığı açıklandı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda AFAD ekipleri sevk edildi. İşte son dakika Sinop haberleri.

Yeni Şafak
08:08 - 29/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:17 - 29/12/2016 Perşembe
DHA

Son dakika Sinop haberleri: Sinop'un Saraydüzü İlçesi'nde sürücünün kontrolündençıkan yolcu otobüsü uçuruma yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı. İşte son dakika Sinop haberleri ve trafik kazasının ayrıntıları.



Kaza, bu sabah Sİnop'un Saraydüzü İlçesi ile Çorum'un Kargı İlçesi arasında meydana geldi. Sinop'a giden plaka ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen yolcu otobüsü, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı. Bölgeye, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle bölgeye ulaşımın güçlükle sağlandığı ifade edildi

#Sinop
#Trafik kazası
#5 ölü
7 yıl önce