|

Sivasspor Kasımpaşa maçı canlı izle!

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Sivasspor kendi sahasında Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Sivasspor büyük bir çıkış yapmış ve puan durumda yükselmeye geçmişti. Bugün oynanacak olan maçta da Sivasspor rakibine karşı 3 puan almak istiyor. İşte Sivasspor Kasımpaşa maçı canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
11:24 - 10/03/2018 Cumartesi
Güncelleme: 11:42 - 10/03/2018 Cumartesi
Diğer
Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor.
Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor.

Spor Toto Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Sivasspor bugün evinde Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Saat 13:30’da başlayacak olan mücadele beIN Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden sizler de Sivasspor Kasımpaşa maçını canlı olarak izleyebilirsiniz.

Sivasspor Kasımpaşa maçı nasıl canlı izlenir?

Sivasspor kendi evinde bugün Kasımpaşa ile karşılaşacak. Maç beIN Sports’tan canlı olarak izlenebilecek. Alacağınız üyeliklerle sizler de bu maçı donmadan kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

( Üyelik gerektirir )
İki takım arasındaki istatistikler

Süper Lig tarihinde Kasımpaşa'yla oynadığı ilk iki ve son iki maçı kazanan Sivasspor, aradaki 11 karşılaşmada sadece bir galibiyet alabildi (toplamda 5G 5B 5M).

İç sahada oynadığı son beş maçın dördünü kazanan Sivasspor (1B), bu sezon ligde elde ettiği toplam dokuz galibiyetin yedisini evinde aldı (2B 3M).

Ligde dokuz maçtır kalesini gole kapatamayan Sivasspor, bu karşılaşmaların sadece birinde birden fazla gol yedi (vs Osmanlıspor, 3-2).

Deplasmanda son galibiyetini Kasım 2017'de alan Kasımpaşa (vs Karabükspor, 2-0), daha sonra oynadığı beş maçı kazanamadı (2B 3M) ve kalesinde 10 gol gördü.

Bu sezon ligde kafayla Kasımpaşa'dan daha fazla gol yiyen takım yok (10).

Ligde ceza sahası dışından en çok gol bulan takım Kasımpaşa (8).

İlk 24 haftada toplam 87 kurtarış yapan Ramazan Köse, bu alanda sadece Serkan Kırıntılı'ya geçildi (98).

Bu sezon Josef de Souza'nın (51) ardından ligde en fazla pas arası yapan oyuncu David Pavelka (50).

Ligde şu ana kadar Trezeguet'den daha fazla başarılı çalım atan oyuncu yok (68).

Sivasspor'un ligde attığı son beş golde farklı oyuncuların imzası var (Cyriac, Hakan, Emre, N'Dinga ve Mert Hakan).

Şu ana kadar ligde Emre Belözoğlu'nun (8) ardından en fazla asist yapan Türk oyuncu Emre Kılınç (6; Emre Akbaba'yla birlikte).


#Sivasspor
#Kasımpaşa
#beIN Sports
6 yıl önce