|

12 yaşındaki futbolcu ölümden döndü

U-14 Ligi’nde oynanan Kocaeli Güneşsspor - Yeni Kocaelispor mücadelesinde kafasına aldığı darbe sonucu sakatlanan 12 yaşındaki futbolcu ölümden döndü.

Yeni Şafak
10:59 - 8/12/2014 Pazartesi
Güncelleme: 09:01 - 8/12/2014 Pazartesi
IHA
Spor
Spor
U-14 Ligi B Grubu’nda mücadele eden Yeni Kocaelispor ile Kocaeli Güneşspor takımları, önceki gün Avni Kalkavan Stadı’nda karşılaştı. Çekişmeli geçen mücadelede Kocaeli Güneşsporlu 12 yaşındaki Eren T., kafasına sert bir darbe aldı. Bir süre daha oyunda kalan Eren T., antrenörüne kendisini iyi hissetmediğini söyleyerek oyundan alındı. Maç sonuna kadar takım arkadaşlarını kenardan takip eden küçük oyuncu, maç bitiminde tedbir amaçlı Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürüldü.


BEYNİNDE KANAMA TESPİT EDİLDİ


Kocaeli Devlet Hastanesi’nde yapılan tetkiklerde, küçük futbolcu Eren T.’nin beyninde kanama tespit edildi. Hemen ameliyata alınan Eren T., yaklaşık 3 buçuk saat süren başarılı bir operasyon geçirdi. Kocaeli Güneşspor Kulübü Başkanı Nebil Uzun, küçük Eren’in arkadaşları ve velileri de hastaneye akın etti. Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar da ameliyat sonrasında hastaneye gelerek küçük Eren’i durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Küçük Eren’in ameliyatını gerçekleştiren Op. Dr. Murat Dağlı, Eren T.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti. Küçük futbolcu Eren T.'nin tedbir amaçlı bir süre daha hastanede kaldıktan sonra taburcu edileceği belirtildi.
#Yeni Kocaelispor
#Kocaeli Güneşspor
#Avni Kalkavan Stadı
9 yıl önce