|

127 milyon kişi Galatasaray'ın maçlarını izleyecek

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde Inter'den kiraladığı Yuto Nagatomo, sarı kırmızılıların Japonya'da en çok ilgi duyulan Avrupa kulübü olmasının önünü açtı. Japonya Milli Takımı'nın kaptanlığını da yapan oyuncunun maçları artık ülkesinde izlenebilecek. Bir Japon kanalı sarı kırmızılıların Türkiye'deki maçlarını yayınlayabilmek için yayıncı kuruluşlarla anlaşmaya vardı.

Yeni Şafak
12:34 - 7/03/2018 Çarşamba
Güncelleme: 13:49 - 7/03/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
127 milyon nüfuslu Japonya'da Galatasaray maçlarının naklen yayınlanacağı belirtildi.
127 milyon nüfuslu Japonya'da Galatasaray maçlarının naklen yayınlanacağı belirtildi.

Galatasaray'ın Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda oynayacağı mücadeleler artık Japonya'da da yayınlanacak. Bir Japon kanalı lig ve kupa maçlarının yayıncısıyla anlaşmaya varırken sezon sonuna kadar sarı kırmızılı takımın mücadelelerinin naklen seyredilebileceği belirtildi.

Sezon sonuna kadar 700 bin euro bedelle kiralanan Japon futbolcunun transferi sonrasında Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçlara Japon gazeteciler ve turistler ilgi göstermeye başlamıştı.

  • Galatasaray'ın Nagatomo'yu sezon sonunda alması için satın alma opsiyonu bulunuyor. Sarı kırmızılılar, opsiyondan yararlanmak isterse 7 milyon euro ödeme yapacak.

#Galatasaray'ın #Japon futbolcusu #Nagatomo'nun, bilinmeyenleri...

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Japonya
#Galatasaray
#Nagatomo
6 yıl önce