|

15 yıl aradan sonra 3. Lig sevinci

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup'ta son haftaya lider giren Kozan Belediyespor, deplasmanda Karaman Belediyespor'u 1-0 yenerek şampiyon oldu ve 15 yıl sonra 3. Lig'e döndü. İlçede adeta bayram yaşandı.

Yeni Şafak
11:57 - 13/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 08:59 - 13/04/2015 Pazartesi
IHA

BAL'ın 26.haftasında Kozan Belediyespor, Karaman Belediyespor'la Karaman Kemal Kaynaş Stadı'nın bakıma alındığı için müsabakayı Konya Selçuklu Belediye Stadı'nda karşılaştı. Maç Kozan Belediyespor'un üstün oyunuyla başlarken maçın 22.dakikasında Karaman Belediyespor kalesinde yaşanan karambolde Abdurrahman Kozan Belediyespor'u 1-0 öne geçiren gölü attı.


Maçın ilk yarısı Kozan Belediyespor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda da her iki takımın karşılıklı atakları sonucu değiştirmezken maç Adana temsicisinin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Son maç öncesi beraberliğin de yettiği Kozan Belediyespor 15 yıl aradan sonra tekrar 3. Lig'e yükseldi.



Gece yarısı şehre konvoy eşliğinde gelen kafile ve taraftarlar şehir turu attıktan sonra Kozan Belediyespor Tesislerinde havai fişekler atıldı taraftarlar ve futbolcular davul zurna eşliğinde şampiyonluğu ve 3.Lige çıkmayı sabahın ilk saatlerine kadar kutladılar.

#BAL
#amatör futbol
#3. Lig
#Kozan Belediyespor
#Karaman Belediyespor
9 yıl önce