|

3 kupa yetmez

Bir sezonda elde edilen Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa zaferlerinin 'tesadüf' olduğu eleştirilerine cevap veren genç teknik adam, "Gerçek ortada. Ben oyuncularımın emeklerinin yok sayılmasına karşıyım" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/08/2015 Perşembe
Güncelleme: 01:26 - 13/08/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Galatasaray, dünkü idman öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bu sezon kazandığı 3 kupayla poz verdi. Kupalarla birlikte basın mensuplarının karşısına geçen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, “Bugün 3 kupayla fotoğraf veriyoruz ama bu yetmeyecek bize. Yenilerini eklememiz gerekecek. Biz de bu gidişle çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. Oyuncuların emekleri sayesinde bu gururu yaşadıklarını kaydeden genç teknik adam, “Yola çıktığımızda bunları hedefledik mi? İşin doğrusunu söylemek gerekirse, hep bunların hayalini kurduk ama kolay olmayacağını biliyorduk. Yavaş yavaş, adım adım bu hedefe ulaşmayı doğru bulduk ve sonunda hedeflediğimiz 3 kupayı da müzemize getirdik. Galatasaray camiası daha iyi başarılar mutlaka yakalayacaktır" dedi.



MAKSATLI OLAN ELEŞTİRİLERE KARŞIYIM


Kazanılan kupaların şans eseri olduğu eleştirilerine cevap veren G.Saray Teknik Direktörü, "Fatih hoca UEFA'yı aldığında da eleştirildi. Bizim ülkemizde böyle. isterseniz 5 kupa kazanın. Bir gün gelecek mağlup olacak, bir gün gelecek kötü oynayacaksınız. Oyuncularımın emeklerinin yok sayılmasına karşıyım. Bizlerin emeklerinin küçük görülmesine karşıyım. Maalesef bunu hep yaşıyoruz. Mütevazi olduğumuz için her zaman, insanlar bunları basitmiş gibi küçükmüş gibi alıyorlar. Herkes o anki duruma göre eleştirilerini yapacak. İşin doğasında var. Ben maksatlı olanlara karşıyım. Gerçek ortada, 3 kupayla sezonu tamamladık. Sanki herkes tesadüfmüş gibi algılıyor. Biz işimizle ön planda olmayı seven insanlarız" ifadelerini kullandı.





ÖNEMLİ OLAN GERÇEK TAKIM OLMAK


3 kupalı sezonun geride kaldığını yeni sezonda kendilerini geçen yıldan daha çekişmeli bir yarış beklediğini kaydeden Hamza Hamzaoğlu, diğer takımların transferleri hakkında “Arsenal'den geldiğimizde 4 yedik ama taraftar müthişti. Biz o gün kazandık o kupaları. Biz camia olarak sarılır ve kenetlenirsek bugüne kadar olduğu gibi biz yine camia olarak bu başarıları yakalarız. Diğer takımlar da kadrolarını inanılmaz güçlendirdiler. İddialı takımlar çıkacaktır. Önemli olan takım olmak" yorumunu yaptı.



Melo kararını cuma verecek

"Melo yokmuş gibi planlarımızı yapıyoruz. Görüşüne saygı duyduk, tabi ki gidebilir, gitmezse de bizim oyuncumuz"





Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, sözlerinde Melo'nun durumuna da açıklık getirdi. Genç teknik adam, İnter'e transferi çıkmaza giren Melo için “Melo yokmuş gibi planlarımızı yapıyoruz. Melo'yla ya da onsuz devam edeceğiz. Hiçbir oyuncumu ben dışarıda bırakmam. Tamam onun görüşüne saygı duyduk. Tabi ki gidebilir ama gitmezse de bizim kontratlı oyuncumuz. Bize her zaman fayda sağlar. Kararını cuma günü verecek" açıklamalarında bulundu.



Bu boşluğu kendi içimizden doldurabiliriz


“Hamit kısa süre sonra aramıza katılacak. Bilal Kısa her türlü eleştiriye rağmen bence kendini bir kez daha ispat etti; ispatlamasına da gerek yoktu. Ama oynadığı maçlarda beklenenin üstünde performans gösterdi. Daha da iyi olacaktır. Hamit var, Bilal var, Selçuk var, Jem var Rodriguez var. Oyuncularımızı da biz oynatmak ve geleceğe hazırlamak için aldık. Biz o açığı içimizden de doldurabiliriz."



G.Saray ile hiç görüşmedik




G.Saraylı futbolcular, dün sabahki idman öncesinde 4 yıldızlı formaları giyerek geçen sezon kazanılan Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa ile poz verdi. Teknik heyette, kalp rahatsızlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan antrenör Yıldırım Uran da yer aldı.



Fransa'nın PSG takımında forma giyen dünyaca ünlü yıldız Zlatan İbrahimovic'in menajeri Mino Raiola, İtalyan basınına yaptığı açıklamada yıldız oyuncunun Galatasaray ve Türkiye iddialarıyla ilgili konuştu. Türkiye'de çıkan ve İbrahimovic için Galatasaray'ın girişimlerde bulunduğu yönündeki açıklamaların gerçeği yansıtmadığını dile getiren Raiola, "Türkiye'den hiçbir gazeteciye konuşmadım" dedi. Raiola, mikro blog sitesi twitter üzerinden yaptığı açıklamada ise, Galatasaray ile Zlatan İbrahimovic transferi için hiç görüşmediklerini söyledi.



Real Madrid davet ediyorsa...


G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 18 Ağustos'ta oynanacak Real Madrid maçına da değindi: "Real Madrid maçı öyle yüzeysel geçilecek bir maç değil. Yanılmıyorsam, 4 senede ikinci kez davet alıyoruz. Tamam bu kadar eleştiri var ama, ben gerçi bu eleştirileri de hocalara olan kişisel eleştiriler olarak alıyorum. Real Madrid takımı 4 senede iki defa davet ediyorsa bizim kulübümüzü anlatmaya gerek yok herhalde."



Telles'e değerinde teklif verilmedi


“Alex Telles'i bırakmamak gibi bir durum söz konusu değil, verilen rakam bizi tatmin etmedi. Eğer tatmin edici bir rakam olmuş olsaydı, Alex'i göndermeyi düşünebilirdik."



Mehmet Topal ve F.Bahçe'ye geçmiş olsun dileği


“Mehmet Topal'a çok üzüldüm. Aradım hemen. O da anlayamamış, 'Bir anda silah sesi duydum hocam' dedi. Sonra arabayı kenara çekmiş, bakmış. Bunları anlamak mümkün değil. Geçmiş olsun diliyorum Mehmet'e ve Fenerbahçe camiasına."



İyi teklif gelirse Muslera'yı satabiliriz,


Takımdan istenilen oyuncular hakkında açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, "Bizler hedefi olan bir kulübüz. Bir oyuncumuzu gönderirken yerini kapatamazsak göndermeyiz. Muslera'nın da yerini doldurabileceğimize inanırsak gönderebiliriz" ifadelerini kullandı.



Her şeyin bir değeri var


“İnşallah Ozan Tufan'ı da kadromuzda görürüz ama rakamlar yüksek olduğu sürece transfere izin vermem"




Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşmek üzere olan kendilerinin de teklif yaptığı Bursasporlu Ozan Tufan transferiyle ilgili şu ifadeleri kullandı: "Ozan Tufan ile ilgili başkanlar görüşüyorlar. Henüz daha bitmiş değil. İnşallah Ozan'ı da kadromuzda görürüz. Ama rakamlar çok yüksek olduğu sürece transfere ben de izin veremem. Her şeyin bir değeri var. O değerin üzerinde harcama ya da transfere karşıyım. Oradan gelecek teklife göre takas olabilir."



SNEİJDER'İN MENAJERİYLE GÖRÜŞECEĞİZ


Bulabilirlerse stoper alacaklarını kaydeden Hamzaoğlu, Sneijder'in sözleşmesi için "Yönetimle görüştük, Sneijder'in menajeri ile de görüşeceğiz" dedi.






#galatasaray
#melo
#galatasaray transfer
#Zlatan İbrahimovic
#Alex Telles
#Hamzaoğlu
#Sneijder
9 yıl önce