|

5'i bir yerde

G.Saray'ın yeni isimleri Servet (Sivas), Orkun (Erciyes), Barış, Serkan (Essen) ve İsmael Bouzid (Kaiserslautern) Florya Tesisleri'nde sözleşme imzaladı.

00:00 - 26/06/2007 Salı
Güncelleme: 01:40 - 26/06/2007 Salı
Yeni Şafak
5'i bir yerde
5'i bir yerde

G.Saray, daha önce anlaşma sağladığı 5 futbolcuyla dün aynı anda sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılı kulüp, yeni transferleri, Servet Çetin (Sivasspor), Orkun Uşak (Kayseri Erciyesspor), Barış Özbek, Serkan Çalık (Essen) ve İsmael Bouzid (Kaiserslautern) ile sözleşme imzalarken, yönetici Haldun Üstünel ile Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de törende hazır bulundu. Adnan Sezgin, yabancı futbolcu transferi konusunda başka hazırlıkları olduğunu da belirterek, “Federasyondan yabancı konusunda karar çıkmadı. Hamlelerimiz konusunda ilk günlerde eleştiri alıyorduk. Bu kadar tenkide rağmen duruşumuzdan vazgeçmedik” dedi. Sezgin, Kayserispor ile aralarında sorun olan Gökhan Ünal'ı istediklerini ancak kulübünün vermediğini de söylerken, “Gökhan ile birebir pazarlık yok. Ama onun G.Saray'ı istediğini biliyoruz. Kayserispor'un kararına saygı göstermek lazım” ifadelerini kullandı.



Forma şansı bizim elimizde

Yeni G.Saraylılar imzadan sonra şunları söyledi: BARIŞ: Kendime güveniyorum. Orta sahanın ortasında, sağ bekte ve sağ açıkta oynarım.” SERKAN: “Forvet ve sağ sol kanat oynayabiliyorum. Takıma girmeyi hedefliyorum.” SERVET: “Forma şansı kendi elimde. İyi olanın takıma gireceğini biliyorum. G.Saray takımına oynamak için geliyorum, aksini düşünseydim gelmezdim.” ORKUN: “G.Saray'da bulunmuş bir futbolcuyum. Saha içi ve dışında neler istendiğini biliyorum. Hiç endişem yok.”


Servet'e 76 Bouzid'e 15

Yeni transferlerin yeni sezonda giyecekleri forma numaraları da belli oldu. Buna göre, Servet 76, Orkun 54, Barış 20, Serkan 22, Bouzid 15, Lincoln 10 ve Lindroth da 6 numaralı formayı giyecekler.



17 yıl önce