|

"Atak yapmayın" dedi Şener Özbayraklı çılgına döndü

Fenerbahçe'nin deplasmanda Boluspor'a 6-2'lik farklı bir skorla mağlup olduğu maçta, sarı-lacivertli futbolcu Şener Özbayraklı ile rakip takımın yardımcı antrenörü Osman Bilik arasında tartışma yaşandı. Bilik'in oyuncularına "Artık atak yapmayın" diye seslenmesi üzerine Şener'in tepki gösterdiği öğrenildi.

Yeni Şafak
09:02 - 24/03/2018 Cumartesi
Güncelleme: 10:15 - 24/03/2018 Cumartesi
Fenerbahçe, Bolu'da beklemediği farklı bir yenilgi aldı.
Fenerbahçe, Bolu'da beklemediği farklı bir yenilgi aldı.

Fenerbahçe'nin Boluspor'a 6-2 mağlup olduğu hazırlık maçında sarı-lacivertli oyuncu Şener Özbayraklı, rakip takımın yardımcı antrenörü Osman Bilik arasında tartışma çıktı. Söz konusu gerilimin nedeninin Bilik'in oyuncularına 6-2'nin ardından atak yapmamalarını söylemesi olduğu ifade edildi. Şener'in bu yüzden Osman Bilik'e tepki gösterdiği öğrenildi.

Necip Çarıkçı: Maçın sonucu Şener'i etkilemiş olabilir

Boluspor'da başkan Necip Çarıkçı karşılaşma sonrası, maçın içinde Fenerbahçeli oyuncu Şener ile yardımcı antrenör Osman Bilik arasında yaşanan tartışmayla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı;

"Aslında tartışmada bir problem yok. Ufak bir problem. Maçtan sonra biz Aykut Hocamızla da görüştük. Önemli olan bunun maçtan sonra olmaması. Fenerbahçe ile Boluspor dost bir kulüp. Bunların futbol içerisinde kalması lazım. Maçın stresinden dolayı her maçta olabilir. Çünkü sonuç da Şener’i etkilemiş olabilir. Ama önemli olan maçın güzel bitmesi."


#Şener Özbayraklı
#Fenerbahçe
#Boluspor
6 yıl önce