|

6 adayı var Bursa yok

Sivasspor''un Brezilyalı teknik direktörü, yeni sezonda hedeflere adım adım ilerleyeceklerini kaydederek şu an için doğru yolda olduklarını söyledi

.
00:00 - 17/08/2013 Cumartesi
Güncelleme: 22:43 - 16/08/2013 Cuma
Yeni Şafak
6 adayı var Bursa yok
6 adayı var Bursa yok

Sivasspor Teknik Direktörü Carlos, Spor Toto Süper Lig''de Sivasspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor ve Kayserispor''un şampiyonluk için favorileri olduğunu açıkladı Carlos, ''Adım adım ilerleyeceğiz. Her maç daha iyisini yapmaya çalışacağız. Herkes her maçta daha da iyisini yapmaya çalışacak'' diyerek sezon öncesi öncelikli amaçlarını özetlerken ''Takımımız günden güne daha iyiye gidiyor. İlk hafta Anadolu derbisi oynayacağız. Her şey hesapladığımız gibi gidiyor. Doğru yolda ilerliyoruz'' ifadelerini kullandı.

RENGİFO''DA BİRAZ ZAMAN GEREK

Takımdaki futbolcuların herhangi bir probleminin olmadığını, sadece yeni transferlerden Perulu forvet Hernan Rengifo''nun adaptasyon anlamında sıkıntı yaşadığını belirten Brezilyalı teknik adam, ''Hernan, oynadığı ligden farklı bir lige geldi ama o da yavaş yavaş adapte oluyor. Herkesin bir an önce adapte olması gerekiyor. Yeni gelenlerin ve takımda daha önce bulunan oyuncuların da oyun mantığımıza adapte olması gerekiyor. Bunun için çalışıyoruz'' diye konuştu.

HEDEF ARALIK''TA BELLİ OLUR

Yeni sezonda önemli hedefler belirlediklerini dile getiren Carlos, '' Aralık ayında da Avrupa kupalarına katılma noktasında nerede olacağız, bununla ilgili tam olarak bir hedef ortaya koyabileceğiz'' değerlendirmesini yaptı.


11 yıl önce