|

Abdülkadir'i transfer etmek isteyen kulüp ortaya çıktı

Trabzonspor'un eski başkanı Muharrem Usta, dün yaptığı açıklamada Abdülkadir Ömür için İstanbul'daki ofisine bir İngiliz kulübünün geldiğini ve iyi bir para teklif edildiğini söylemişti. Usta'nın sözünü ettiği İngiliz kulübün adı TVNET ekranlarında yayınlanan 4X4 Futbol'da açıklandı.

Yeni Şafak
01:22 - 9/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 08:58 - 9/04/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Trabzonspor'un gelecek vadeden futbolcusu Abdülkadir Ömür, bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.
Trabzonspor'un gelecek vadeden futbolcusu Abdülkadir Ömür, bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Dün gece TVNET ekranlarında yayınlanan 4X4 Futbol'da Trabzonspor'un genç yıldız adayı Abdülkadir Ömür için teklif yapan İngiliz kulübünün ismi açıklandı.

Bordo mavili camiayı yakından takip eden gazetecilerden Erdal Hoş, program esnasında aldığı istihbaratı paylaşarak Abdülkadir'i isteyen İngiliz kulübünün Tottenham olduğunu söyledi.

Erdal Hoş'un açıklamaları şöyle;
  • "Meseleniz futbol ise 1. para kazanacağınız yer sahanın içi. Bunun iki yolu var. Bir, altyapınız çok iyi olacak. İki, oyuncu satışı. Abdülkadir iyi bir yere doğru geldi. Buradan bir haber de vermiş olayım. Bildiğim kadarıyla Tottenham'ın Abdülkadir için somut bir teklifi var."
Erdal Hoş'un Abdülkadir ile ilgili söylediği bölümü videonun 59. dakikasından itibaren izleyebilirsiniz.
#Abdülkadir Ömür
#Trabzonspor
6 yıl önce