|

Emre Akbaba sponsor desteğiyle Galatasaray'da

Galatasaray, Alanyaspor'da forma giyen milli futbolcu Emre Akbaba'yı 4 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılarda ikinci başkan Abdurrahim Albayrak da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
15:45 - 17/08/2018 Cuma
Güncelleme: 18:22 - 17/08/2018 Cuma
Yeni Şafak
Emre Akbaba
Emre Akbaba

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de istediği Aytemiz Alanyaspor'un milli futbolcusu Emre Akbaba'yı 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında renklerine bağladı.

Sarı-kırmızılıların futboldan sorumlu yöneticisi Abdurrahim Albayrak da bu transferle ilgili ses getiren bir açıklamada bulundu. Albayrak, milli oyuncu için sorulan sorulara "1-2 saat içerisinde güzel haberler vereceğiz" diye konuştu.

Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları şöyle;
  • Beşiktaş'tan hiçbir futbolcuyu istemiyoruz. Mustafa Pektemek iddiaları söz konusu değil. Sponsorlarımızdan bir tanesi, transferle ilgili bize sponsor olacak. 1-2 saat içerisinde sizlere sevindirici haberler vereceğiz. Biz UEFA'ya bir söz verdik. O kriterlerin dışına çıkmak istemiyoruz. Bir transferi bugün Allah'ın izniyle size açıklayacağız. Bunun bir kısmını karşılayacak olan sponsorumuza teşekkür ediyorum. Emre Akbaba transferiyle ilgili verdiğimiz 3 milyon euroluk teklif geçerli. Bunun üstünü sponsorlarımız karşılayacak.

#Abdürrahim Albayrak
#Galatasaray
#Emre Akbaba
6 yıl önce
default-profile-img