|

Advocaat'tan 'Hollanda Milli Takımı' açıklaması

Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik direktörü Dick Advocaat, Hollanda Milli Takımı'nın başına geçeceği yönündeki haberlerle ilgili birkaç gün sonra kararının netleşeceğini açıkladı.

Yeni Şafak
11:05 - 27/04/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:18 - 27/04/2017 Perşembe
AA
Hollandalı teknik adamın milli takımla görüştüğü Hollanda basınında da yer almıştı.
Hollandalı teknik adamın milli takımla görüştüğü Hollanda basınında da yer almıştı.

Sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacağını ve kulüp takımı çalıştırmayacağını açıklayan Dick Advocaat'la ilgili Hollanda Milli Takımı'nın başına geçeceği yönünde iddialar gündeme gelmişti.

Tecbrübeli teknik adam Medipol Başakşehir maçı sonrası yaptığı açıklamada görüşmeyi doğrulayarak şu ifadeleri kullandı:

  • "Şu anda tek yaptığım şey, onlarla bir toplantı yapmak. Bu toplantıyı gerçekleştirdik ama beklememiz gerek. Şu anda verebileceğim tek cevap bu."

Advocaat, sezon sonunda kulüp takımı çalıştırma kariyerinde emekli olacağını aktararak konuşmasına şöyle devam etti:

  • "Hala görüşmemiz gereken çok şey var. Bir şeyler yapmadan önce görüşüp konuşmamız gerek. Öyle bir an gelecek ki evet veya hayır noktasına varacağız. Kulüp futbolundan, yani kulüp takımı çalıştırmaktan emekli oluyorum."

Hollandalı bir gazetecinin, "Hollanda Milli Takımı'nın bir sonraki hocası olmayı istiyor musunuz?" şeklindeki sorusu üzerine Advocaat, şu yanıtı verdi:

  • "Şu anda bu konuyla ilgili bu şekilde konuşmanın çok anlamı yok. Herkes bir karar almadan mutlaka düşünür. Birkaç gün daha bekleyelim. O zaman durum netleşecek."

#Dick Advocaat
#Fenerbahçe
7 yıl önce