|

Ahmet Bulut: Arda Başakşehir'e 'evet' dedi

Başakşehir yönetimi, Arda Turan'ın transferi için ikinci kez Barcelona'ya gidiyor. İstanbul ekibinin yönetimi oyuncuyu kiralamaya yanaşmayan Barcelona'yı ikna etmeye çalışacak. Öte yandan milli yıldızın menajeri Ahmet Bulut yaptığı açıklamada "Biz zaten Başakşehir'e 'evet' dedik. Arda Turan da 'evet' dedi. Barcelona'nın kararını bekliyoruz. Yarın açıklayacaklar. Yüzde 99 onlar da 'evet' diyecek" ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
19:32 - 11/01/2018 Perşembe
Güncelleme: 08:50 - 12/01/2018 Cuma
Yeni Şafak
Arda Turan, Barcelona'da fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak istiyor.
Arda Turan, Barcelona'da fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak istiyor.

Arda Turan'ın Başakşehir'e transfer süreci tamamlanmak üzere. Katalanların kiralık olarak vermeye sıcak bakmadığı milli yıldız için menajeri Ahmet Bulut son dakika açıklamasında bulundu.

Bulut'un A Spor'a verdiği demeç şöyle;
  • Hatırlanacağı üzere Katalan basını, Arda Turan'ın transferinin kiralık olması sebebiyle iki kulüp arasında sıkıntıların olduğunu iddia etmişti. Sport Gazetesi, Barcelona'nın bonservis için 10 milyon euro talep ettiğini ifade etmişti.

Abdullah Avcı Arda için ne demişti?
  • "Arda'ya 'Bu kapı sana her zaman açık' dedim. Bunun kararını o verecek. Biz her zaman yanında olduğumuzu belli etmek için bunu söyledik. Benim ailenin büyük oğlu gibidir. Sonucu zaman gösterecek. Türk futboluna önemli katkılar sağlamış ve sağlayacak, bıraktığında da sağlamaya devam edecek bir oyuncudan bahsediyoruz. Arda'yı ister misin? Evet ben de isterim. Herkes ister ama bu işin mali yönü ve Barcelona tarafı var. Yanlış bilmiyorsam 2,5 yıl daha kontratı var. Başakşehir'in olduğu kadar Arda Turan'ın maliyetleri de benim ve kulübümüz için önemlidir."


#Başakşehir
#Barcelona
#Arda Turan
6 yıl önce