|

Akhisarspor taraftarı final maçını boykot edecek

Akhisarspor'un taraftar grubu Akigolar, çifte standarda maruz kaldıkları gerekçesi ile Türkiye Kupası final mücadelesine gitmeyeceklerini açıkladılar.

Yeni Şafak
10:37 - 8/05/2018 Tuesday
Güncelleme: 10:51 - 8/05/2018 Tuesday
Yeni Şafak
Akhisarspor taraftar grubu Akigolar, kupa finaline gitmeyecek.
Akhisarspor taraftar grubu Akigolar, kupa finaline gitmeyecek.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde, Fenerbahçe ile 10 Mayıs Perşembe günü Diyarbakır'da karşılaşacak olan Akhisarspor'da taraftarlar boykot kararı aldı.

Ege temsilcisinin taraftar grubu Akigolar, kendilerine çifte standart uygulandığını iddia ederek maçı boykot edeceklerini şu sözlerle duyurdu:

  • Fenerbahçe biletlerinin internet üzerinden, Akhisarspor biletlerinin ise sadece Akhisar Stadyum Passolig gişesinden satışa sunulacağından, 04.05.2018 tarihinden itibaren internet üzerinden Akhisarspor Passolig kartına başvuran şahıslara bilet satışı yapılmayacağından, Akhisarspor tribün biletlerinin sadece Akhisarspor Passolig kartları için satışa sunulacağından, rakibimize 15 bin 108, bizlere 7 bin 422 adet yer ayrılmasından dolayı, 1970 Akigo Taraftarlar Derneği ve Akigolar olarak maça gitmeme kararı almış bulunmaktayız.
  • Çifte standartların kullanıldığı ve Akhisarspor taraftarına yapılan bu ayrımcı kuralları koyanları kınıyor, göz yumanları ise Allah'a havale ediyoruz.


#Akhisarspor
#Fenerbahçe
6 years ago